torstai 29. heinäkuuta 2010

Olla onnellinen saan hetken sen

Eilinen meni näissä merkeissä:


Vaarin villasukat. Valmistuivat eilen aamulla. Sukkiin on käytetty jämälankoja, kaikki taitaa olla jo mallistoista  poistuneita... Omasta mielestä tuli tosi kivat! Näiden sukkien tekoa ei voi sanoa helpoksi, vaikka tein nämä sillä fiiliksellä, että "lankojen ehdoilla", eli teen niin paksua raitaa harmaasta ja valkoisesta kuin kerällä on. Tuo vihreä oli ns. pääväri, eli sitä tein ihan vaan raitana ja tuo kuviolanka oli sellainen, että alun perin piti tehdä koko jalkaterä siitä, mutta toisessa sukassa lanka loppui todella aikaiseen, niin sitten vaan toista purkamaan, niin että lanka menee kokonaan ja lanka loppuu samassa kohtaa kummassakin = neulo toista samalla kuin purat toista. Onneksi pääväriä oli vielä, niin sitä sai sitten kärkeen laitettua. Sukat olivat juuri oikean kokoiset ja vaarille mieleiset. :)

Aku Ankka. Mulla oli "rästissä" n. 5 viikon Akut, niin niitä lueskellessa meni päivä joutuisaan!

Lisäksi olen seurannut Yleisurheilun EM-kisoja, koska ei minua hirveesti ulos saa näillä helteillä - eilen mittari näytti +35 astetta...

Illalla käytiin taas uimassa mökillä (joka on 60 km päässä kotoa). Oltiin siellä joskus yhdeksältä illalla (oli ihanan viileä siinä vaiheessa) ja siellä sitten odoteltiin mummia ja vaaria, kun ne oli ajamassa tuttujensa mökiltä Mikkelistä illalla mökille. No, me katsottiin EM-kisoja ja C.S.I.:tä ja uitiin. :) Mummi ja vaari tuli joskus yhdentoista aikaan. Silloin luovutin sukat vaarille, joka oli tyytyväinen sukkiin ja lähdettiin ajamaan kotiin. Kotona oltiin  joskus hieman yli puolen yön.

Tänään on sitten luvassa:
Figaron häät. Saa nähdä kuinka kuuma siellä linnassa on, kauhulla kuuntelin maanantaina, kun yksi myyjä kertoi, että siellä oli viime viikolla ollut yksi ilta lähes +50 astetta.... Mä sulan sinne.... Mutta innolla odotan kyllä iltaa, että pääsee vihdoin katsastamaan oopperaa livenä. :)

Ja huomenna on sitten luvassa:
KuopioRock '10 <3 Minun festarikesän päätös Popedan merkeissä. Eka kerta, kun Popedan näen livenä ja odotan innolla!

No, loppuviikon kuulumisia kirjoittelen näillä näkymin viikonloppuna, kunhan tästä ja huomisesta selviän!


Tämä Yön kappale kuvaa jotenkin tätä viikonloppua oikein hyvin!

2 kommenttia: