torstai 22. heinäkuuta 2010

Ohi kiitää tunnit kuin itsestään

Tänään käytiin Varkaudessa ja mukaan tarttui kaksi ihanuutta..


Hosuli-muumimuki Carlsonilta 12,90€

sekä...

Seppälästä 3/4-hihainen niittijakku. Tämän kaunokaisen perään kuolasin jo Joensuussa, mutta siellä pienin koko oli 40, mutta se oli minulle aivan liian iso. No, onneksi koko 38 osoittautui minulle sopivaksi (eikä selkä ollut enää liian iso). Hintaa kaunokaisella oli 24,95€

Seppälästä olisi mukaan tarttunut pari muutakin mukavaa juttua, mutta toinen oli minulle valitettavasti liian pieni ja toinen epäkäytännöllinen. Joten ne jäivät hyllyyn.

Kohta alan joko piirtämään kaavoja tai jatkan neulomista (projektina vaarin villasukat). Jälkimmäinen on ehkä todennäköisempi. :)

Niin, ja ensi viikko on sitten odottamisen arvoinen :)
No... Ensinnäkin, jonain päivänä menen mahdollisesti (ei vielä varma) jälleen Kuopioon shoppailemaan (tarvitsen uuden koululaukun) ja katsomaan syksyn uutuudet, jotka alkavat saapua liikkeisiin.

Ja sitten ne todella odottamisen arvoiset....
29.7. Figaron häät Savonlinnan Oopperajuhlilla - tänään saatiin tieto, että meidän tutuilla on liput, mutta he eivät valitettavasti pääse tulemaan, joten he suostuivat myymään liput meille. :) On ihan mukava päästä katsomaan ja kuulemaan oopperaa paikan päältä, koska viime talven opiskelin mm. oopperan historiaa musiikkiopiston musiikinhistoriassa. :) Ja meidän oli tarkoitus viime syksynä tilata liput just Figaron häihin, mutta en muista miksi ei tilattu niitä. No, nyt me ollaan äidin kanssa menossa sinne, kaikesta huolimatta (kunhan saadaan liput, jotka toivottavasti saapuvat postissa pian).
30.7. KuopioRock - Popeda, Stam1na, Ismo Alanko, Uniklubi... Mä lähden tuonne KuopioRockiin pääasiassa Popedan takia, mutta mitä todennäköisimmin nuo muutkin tulee katsottua :)

Tuo torstai ja perjantai tulee olemaan kiirettä, mutta minkäs sille voi. Ehtii käydä kotona nukkumassa ja siitä sitten festaroimaan....

Ensi viikkoa odotellen...<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti