sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

I'd like to see how the walls around your heart will fall apart

Viikonloppu on mennyt yhdessä hujauksessa! Syy siihen tosin ei ole se, että olisin koko ajan ollut menossa jossain, vaan se, että on ollut kivasti tekemistä kotona.


No, perjantai koostui näistä normaaleista: dataaminen, neulominen (vaarin villasukat), Aku Ankan lukeminen, Postcrossing-päiväkirjan päivittäminen. Niin, ja silloin laitoin ne vaatteet nettiin myytäväksi. Mummi ja vaari kävi perjantaina kylässä ja samalla toivat minulle pari toppia ja hiuspyyhkeen. Niistä kuvaa myöhemmin :)


Lauantaina jatkui kesken jäänyt Postcrossing-päiväkirjan päivitys. Voitte vaan kuvitella, kuinka suuri työ siinä, on, kun en ole muistanut/jaksanut päivittää sitä viime marraskuun jälkeen.... Siihen meni ihan vaan muutama tunti. Postcrossing-kansio pitäisi vielä saada tehtyä, niin sitten voisi jopa olla aika esitellä Postcrossing-harrastus teillekin, sillä luulen, että suurin osa teistä ei ole kuullut siitä ;)


Eilen myös neuloin vaarin villasukkia, ja toinen on nyt valmis. En tosin tiedä, onko se sopiva ja sen takia en päättele vielä  "kärkilankaa", että se on helppo purkaa. Teen kuitenkin kummankin valmiiksi ja tuon kokoisiksi, kuin tuo toinen nyt on, koska muuten en saisi niitä valmiiksi... Koska en tiedä milloin mummi ja vaari tulee taas takaisin mökille, enkä minä ole menossa Tuusulaan lähiaikoina.


No, tänään neuloin myös vaarin villasukkia, toisen sukan kantapää on ihan kohta valmis.
Niin, ja olen tänään piirtänyt kaavoja (mikä on muuten haaste minulle, sillä sellaista mallia, jonka haluan, on vaikea löytää..). Nyt on kaavat piirretty, mutta saatan joutua kaventamaan noita vielä ompeluvaiheessa jaloista. Kyse on siis housuista :) Samasta kaavasta lyhentämällä varmaan teen myös shortsit...
Tänään oli myös mattoinventaario. Kivasti mattoja lähtee kirpparille!


Huomenna olisi sitten tarkoitus mennä Kuopioon (jälleen). Kangaskauppaan ainakin mennään ostamaan vuorikankaita ja vetoketjuja... Ja sitten kierrellään vaatekauppoja.... Ja mulle se uusi koululaukku pitäisi löytää yms... Kaikkea kivaa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti