tiistai 9. heinäkuuta 2013

Sporttisia ostoksia

Kuten mainitsin tässä vähän aikaa sitten, olen pyrkinyt lisäämään liikuntaa elämääni. Mä pyrin siihen, että käyn kolme kertaa viikossa salilla ja lenkillä 2-3 kertaa viikossa. Liityin muuten HeiaHeiaan, ja minut voi löytää sieltä nimimerkillä Heidi Auvinen. Saa pyytää kaveriksi :)

No, tämä uusi urheilullisempi elämäntapa tarkoittaa myös sitä, että on ollut aika tehdä hieman erilaisia ostoksia...
Ihan ensimmäiseksi kävin ostamassa Suunto M5-sykemittarin, joka on toiminut minulla todella hyvänä motivaattorina. Onnekseni se oli vielä aivan mahtavassa alennuksessa ollessaan nyt hintaan 89,90€ normaalin 175€ sijaan. Voin sanoa olevani todella tyytyväinen käytettyäni tätä nyt jo lähes kuukauden. Omani ostin Budget Sportista, Matkuksesta.

Ja pitäähän sitä hieman urheilullisempia vaatteita olla:
Adidaksen topin, taisi maksaa n. 25€ - tämäkin Budget Sportista.
Niken topin 20€, Budget Sportista.

Uuden saliohjelman myötä olen alkanut tekemään enemmän liikkeitä vapailla painoilla, joten totesin, että elämä helpottuu paljon, kun ostan kunnon salihanskat. Ja on se helpottunutkin, kun ei tarvitse enää nahkat rullilla puristaa hikistä tankoa!
Omani hankin Intersportista hintaan 19,90€ - ovat todellakin olleet jokaisen sentin arvoiset!

Olen myös aiemmin ostanut itselleni juoksutrikoot (KLIK!) ja juoksukengät (KLIK!), joita nykyään käytän sekä lenkkeillessä että salilla.

Iskeekö teihin eri treenivaatteet, vai onko se teidän mielestänne ihan sama mitä sinne lenkkipolulle/salille pukee niskaansa? ;)

3 kommenttia:

  1. mulla on vaan yhdet tekniset housut ja -paita. panostan ennemmin hyviin urheilurintsikoihin, joita sitten löytyy joogasta juoksemiseen. :) niitä on varmaan kymmenisen kappaletta. menen siis aikalailla mitä-löytyy-kaapista -tekniikalla, jotain rentoa teepparia ja läsöt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki itsekin käytän (varsinkin lenkillä) välillä ihan normi kollareita ja t-paitaa, mutta toki tekniset on kivemmat. Myös urheilurinraikoita löytyy muutamat :)

      Poista