sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Päivä Tuurissa

Torstaina tuli lähdettyä heti aamutuimaan tien päälle - tällä kertaa kohteena Tuuri! Isä nauroikin, että on sitä tullut monta kertaa (yli kymmenen vuoden ajan) Tuurissa käytyä, mutta oli eka kerta että mä olin kyydistijä, en kyydittävä. Noin puolet matkasta tuli siis ajettua (kunhan eka heräsin just ennen ekaa kahvipaikkaa :D).

Päivän asu oli erittäin yksinkertainen, mutta viihdyin siinä todella hyvin!
farkut SavannaShop + DIY / paita Topshop / balleriinat CM
kaulakoru Ur&Penn
nominationit / kello Kultajousi

Vaikka Tuurissa on tullut tosiaan käytyä suht. monta kertaa, on silti joka kerta otettava se pakollinen turistikuva :D
Päivä oli erittäin onnistunut - kierreltiin kiireettömästi ympäriinsä, syötiin hyvin ja shoppailtiin :)

Kuten monena viime vuonna, tänäkin vuonna Tuurista tuli tehtyä paljon kivoja löytöjä.
Katsoin just sopivasti torstaina aamulla, että hiuslakka alkaa vedellä viimeisiä, joten mun vakkarisuosikki got2b:n rockin'it päätyi ostoskoriin. Mä oon jo pitkään kuolannut Aussien tuotteiden perään ja vihdoin kun löysin niitä, oli ne pakko kotiuttaa - ja asiaahan helpotti kummasti -20% lätkä kaikissa Aussien tuotteissa.
Näitäkin mä oon pitkään katsellut, mutta jättänyt aina hyllyyn. No nyt tuli sopiva tilaisuus kokeilla, sillä nää oli kanssa alennuksessa (normihinta jotain 10€, nyt vajaa 7€/pakkaus).
Mä oon tässä pikkuhiljaa yrittänyt opetella huulipunaihmiseksi. No, muutama melko neutraali puna tarttui mukaan Rimmelin hyllystä hintaan 6,95€.
Hieman kuvaa, minkälaisia sävyjä oikeasti, eli tuo sävy 100 (vas.) on tosi luonnollinen, hieman kultaisen rusehtava (?), sävy 130 (kesk.) on pinkki ja se lähti mukaan ihan kokeiluhalun innoittamana, vaikkei niin luonnollinen olekaan ja sävy 200 (oik.) on sitten melko hillitty punainen. Näiden kotiuduttua mulla on sitten jo 5 punaa kaapissa, hui!
Ja pitäähän sitä välillä ostaa alusvaatteita. Tällä kertaa kotiutui Björn Borgin ja Piecesin hipsteri/shortsi-malliset, hintaa oli 5,95€/kpl.
Vilan aivan ihana ohut t-paita (kuvassa tosin ruttunen oltuaan kassin pohjalla puolitoista vuorokautta...), jossa on "tasku". Hintaa oli 9,95€.
Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä - mun viininpunaisten farkkujen etsintä on päättynyt! Löysin vihdoin täydelliset pöksyt Vilan hyllystä hintaan 29,95€. Mä en edes muista kuinka kauan mä oon näitä etsinyt ja nyt nää on mun. Saa nähdä, millonka nää ekan kerran pääsee käyttöön, koska lyhyenä olemisen huonoin puoli on se, että housuissa on aina n. ½ metriä liikaa lahjetta. Plaah. No, kyllä mää joskus... :D

Sellaista tuli löydettyä :)

2 kommenttia:

  1. Jos teidän lähellä on emotion, siellä on myynnissä aussieta! :) meidän emotionissa niitä on sekaisin kampaamotuotteiden ja "normi"hiustuotteiden seassa! Kannattaa käydä kurkkaamassa niin ei tarvii ajaa ihan tuuriin asti niiden takia jos tykästyt niihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! Emotion on Varkaudessa ja Kuopiossa, joten taidan käydä joku kerta vilkaisemassa :)

      Poista