perjantai 3. syyskuuta 2010

Tyhjän päällä kuten mekin täällä

Taas tätä "päivitystaukoa" tuli muutama päivä. Anteeksi, ei ollut tarkoitus.
No, mutta asiaan..


Keskiviikkona oli toinen pitkistä päivistäni - 8-16 (koulua oli kolmeen ja siihen päälle soittotunti). Voin sanoa olevani kuollut tuollaisen päivän jälkeen. Ja nyt olenkin - ainakin melkein. Kiitos liikuntatunnin, sillä nyt tietää ainakin tehneensä jotain, koska joka paikka on jumissa/mustelmilla yms. Sinänsä olen ylpeä itsestäni, että olen ollut aktiivinen, mutta nämä jälkijutut ei olekaan niin kivoja. No, mutta mustelmat johtuvat suurimmaksi osaksi korkeushypystä... Viimeisellä hypyllä ponnistin väärin ja rämähdin suoraan kylki/selkä/jalka edellä rimaan. Sattu muuten perkeleesti ja selässä ja jalassa on mahtavat mustelmat ja jalka on kosketusarka. Nice... Jalat taas on jumissa kiitos uuden opettajan juoksutuksen. Alkulämmittelynä 800m juosten/hölkäten ja sitten 50m sprintti ja sen harjotukset ja sitten korkeushyppy. Ja loppuun 1,6/2km juosten/hölkäten. Ja venyttelyjä väliin.
Oi kunpa osaisin hypätä noin!

No, kaksi päivää olen nyt kävellyt "kuin paskat housussa", kuten äiti tätä sanoo, mutta kun jalat on niiin kipeät. Venytellyt olen, mutta vaikutusta ei näy :(


Keskiviikkona oli myös maantiedon kivitesti - tuloksena 5/12 eli numerona joku 6. Hah, ei mulle mitään tyypillisimpiä numeroita, mutta mulla ei oo juurikaan kuvamuistia, niin minkäs teet.


Keskiviikkona käytiin meidän naapurissa, kun he pyysivät minua tekemään heidän 3kk vanhalle chihuahualleen Nellille "neulehaalarin". No, se on minulle uusi "aluevaltaus", mutta otan haasteet ilolla vastaan. Ohjeen löysin ja kävin sitten ottamassa mitat Nellistä. Suloinen pieni duracel! :D


Torstaina asuni näytti tältä:
~oversize-neule - Ellos (siitä näkyy "kivasti" läpi)
~toppi - H&M
~farkut - Savanna Shop
~vyö - Seppälä
~sukat - Prisma (?)
~sormus x 2
~nomination x 2
~korvikset - Ibero, CM
~kengät Mekka (täällä aiemmin nähdyt)

Torstaina oli aika levoton päivä, porukka vaan nauraa. Olisitte kuulleet meidän musiikintunnin jutut, sen siitä saa, kun on tyttöryhmä ja lähes 60-vee musiikinopettaja (joka on mies). Onneksi opettaja on huumorintajuinen ja nauraa meidän mukana ja heittää läppää minkä kerkeää. Jos me ei muuta opita näiden tuntien aikana, niin ainakin pidennetään ikää oikein roimasti! Ja me saatiin koululle sähkörummut! Nyt voi harjoitella "salaa" ilman, että muut kuulee.
Torstaina oli myös yhteiskuntaopin pistarit, meni kai ihan hyvin - en lukenut niihin yhtään. Yhteiskuntaopin tunnilla näyteltiin myös häät ja ristiäiset. Ens kerralla on vuorossa ainakin hautajaiset. :D Ne tunnit, jos mitkä,  naurattaa ihan hirveesti!
Torstaina koulun jälkeen isä vei mut (taas) Teboilille kahville... Tästä on tullut tapa....

Kotona minua odotti LevykauppaÄx:n paketti (päivän myöhässä toimitusvaikeuksien vuoksi). <3 Sieltä paljastui:
Levy on oikea rakkaus! Ei ole kappaletta, josta en pitäisi - kaikki ovat todella tarttuvia! Lemppariksi on ehkä nousut Little Lies, In for a Kill, Until My Last Breath ja bonus cd:ltä Naiad. Ostin siis rajoitetun Deluxe-painoksen.

Tänään asuni näytti tältä:
~villatakki - Espirit
~pitkähihainen - Vero Moda
~farkut - Savanna Shop
~sukat - Seppälä
~kenkänä oli tennarit


Tänään oli koulussa kässää - villatakki etenee melko nopeasti, olen tehnyt sitä jo yli 30cm. :) Loppu päivä koulussa oli aika normaalia teoriaa. Matikkaa, ruotsia (verbikoe), terveystietoa ja enkkua. Enkun tunneilla saa aina nauraa, meidän opettaja Päivi nauraa meidän jutuille ja kertoo Benskun (sen kissan) kuulumisia.


Koulun jälkeen mentiin Varkauteen syömään Mäkkäriin ja kauppaan. Tällaista tarttui mukaan lankapuolelta:
Tätä 7 kerää sellaiseen pikkupuseroon, jossa on palmikko/palmikoita.
Tätä 5 kerää ylisuureen villapaitaan. Vielä puuttuu siitä paidasta 9 kerää mustaa Rose Mohairia, kun ei oikein mistään meinaa löytyä... Ja puikot puuttuu kanssa. Niitä metsästän taas joskus.


Tokmannista tarttui mukaan:
Puikot tuohon "Crystal"-neuleeseen. Vielä puuttuu kauluksen puikot.
Ja viikonlopun kunniaksi karkkia pitkästä aikaa. Ostin myös Ben & Jerry's:iä Varkaudesta <3


Kotimatkalla käytiin hakemassa naapurista langat Nellin haalariin. Ja haalarista tulee tämän värinen:
ja siihen tulee punaiset napit. :) Perheen pikkutyttö pääsi valitsemaan värin ja tämähän on tunnetusti pikkutyttöjen (ja miksei vähän isompienkin) lempiväri. :)


Kuvakollaasi Millasta...
Milla kerjäsi sisälle pääsyä. Awwss...^^

Loppunauruina toimii tämän päivän viisaudet..:
    "Hei täällä tuoksuu laskiaispullat!"sanoin minä. Äiti vastasi siihen: "Ei se ole mikään laskiaispulla, vaan tuon miehen partavesi!" Tämä episodi sattui tänään Prismassa.

      Meidän lähellä, Mustinmäellä, järjestetään joka vuosi näin elo-syyskuun vaihteessa rallisprint ja muutama vuosi sitten siellä sattui hauska tapaus. Rallipaikan varrella on hautausmaa ja siellä oli ollut menossa rallin aikaan hautajaiset. Pappi oli ollut juuri siunaamassa kuollutta haudan lepoon, kun pusikossa rytisi ja kuului vaan "PERKELE!". Rallikuski oli ajanut metsään. Oli ollut kuulemma papilla pokka pettää. Joku oli unohtanut ilmoittaa rallien ajankohta seurakunnalle. Nykyään on "kiellettyä" haudata Mustinmäkeen rallin aikana. Ja ihan syystä kyllä! :'D


Ranta veden varaan jää, meistä perää pitämään
onko ketään ja ketään kuka ennättää
Muuttolinnut taivaalla, miks` tänne palaavatkaan
vastatuulta päin nuo itseään lennättää
-tyhjän päällä kuten mekin täällä
Untamme valvoo kyllä
tuo kuu kaakon yllä
lohtu mukanaan käy kaipaus joella siltaa
Untamme valvoo kyllä
tuo kuu kaakon yllä
aamu sarastaa ja me valmiiksi varromme iltaa

4 kommenttia:

  1. wow, teetkö ite sen ylisuuren neuleen siitä ihanasta langasta? :) opeta muakin. :D

    VastaaPoista
  2. Eveliina: Joo, mä aion tehdä sen uusimman Novitan ohjeen mukaisen missä on ohutta mohairia ja paksua softyä. Voi tulla ihanan pehmeä ja pörröinen :)

    VastaaPoista