lauantai 18. syyskuuta 2010

Cut me down to size

Eilen oli jälleen normi perjantai - tosin mieliala oli ehkä positiivisempi kuin ennen, sillä ensi viikon vietän TET:ssä  kolmella koululla kierrellen. Eli se positiivisuus liittyy siihen, että ens viikolla ei tarvitse opiskella (paitsi aloittaa lukeminen maantiedon kokeeseen) ja on aikaa tehdä omia juttuja (käsitöitä ja mahd. katsoa elokuvia). :)


Eilen oli käsitöitä ja pappavillatakki saavutti 50cm etapin! Vielä vajaa kymmenen senttiä, niin saa rueta kaventelemaan ja jos laskin oikein, niin 34 cm siihen, kun takakappale on valmis! Yllätyin itsekin, miten joutuisaan tuo etenee! ^^


Eilen illalla hieman parantelin viime talvena ostamaani villatakkia, jonka "nappilista" (jossa on jopa yksi nappi) ei oikein asettunut.


Uhri: (tuossa se on jo tuunattu). Täältä löytyy kuva ennen tuunausta (ongelman löytää tarkemman tuijotuksen jälkeen - ainakin minä löydän).
Tarkempi kuva korjatusta kohdasta:
Nyt se siis asettuu oikein mukavasti!


Ja vielä kuva tehdystä muutoksesta:
Omasta mielestä tuunaus onnistui erittäin hyvin ja nyt en enää tarvitse mitään "hakaneula-virityksiä"!


Kolme nepparia+väsynyt ompelija+kello ties mitä=neula ainakin kymmenen kertaa sormessa eikä villatakissa ja kiroilua....


Tänä aamuna heräsin joskus kahdeksan aikaan, kun nurkat alko täristä ja mun koriste-esineet kilisi keskenään. Ja arvatkaas mikä sen aiheuttaja oli? No, minäpä kerron.... Se oli helikopteri, joka lensi ihan hirveen matalalla ja lannoitti metsiä. No hei haloo! Onko se pakko toteuttaa aikaisin lauantaina!!!?? Ja minä kun olin vannonut, että nukun pitkään... Ja paskat! Ensimmäinen ajatus, kun heräsin tuohon meteliin, oli se, että mitkä sotaharjoitukset täällä on nyt!! Joo, ei ihan mennyt arvaus nappiin! No, metelin loputtua jatkoin uniani ja heräsin puoli yhden maissa iltapäivällä...


Päivän olen viettänyt katsoen Vampyyripäiväkirjoja (tuo sarja koukuttaa mua yhä pahemmin!) ja syömällä irtokarkkia... ^^ Olen myös neulonut villasukkia ja datannut ahkerasti... Heh.


Eilen laadin listan "kiireellisistä" käsitöistä ja vannoin itselleni, etten aloita kotona uutta isoa projektia (tarkoitan villapaitaa/takkia) ennen kuin vanhat on tehty, sillä muuten en koskaan saa noita vanhoja valmiiksi!


Mutta nyt menen neulomaan ja saa nähdä, mitä ilta tuo tullessaan... Vois vaikka katsoa jonkun leffan..?


Loppuun vielä todella kaunis kappale, joka on todella henkilökohtainen minulle:Drop a word and I shake
That one look and I break down
And then you bury the dead again
can you ever forgive?
When I let in the lies to give you faith
Please don't raise the dead again

Are we reaching the end?
The shortest straw's been pulled and can't be bent no more
But it ain't over yet
Don't turn away
Listen to me - these words I say to you
It ain't over yet, it ain't over yet

Cut me down to size
Only you can tear me apart
No lies being told tonight
Love me down to size
Even though I broke your heart
Come ravishing over me

Please believe, this heart is open wide
I'm sick and tired of lying
So step inside - I won't hide
No more
Please believe, this heart is true tonight
I know you're sick and tired of trying
But you are the one
You are the one

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti