sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Are you the Joker, King or Queen?

Eilinen meni kotona istuessa, tuijottaen Vampyyripäiväkirjoja ja neuloen naapurin chihuahualle haalaria. Tuo haalari on sellainen "kokeilu", koska olen joutunut muuntamaan ohjetta jonkin verran ja en oikein tiedä täsmääkö mitat nyt. Mutta saa nähdä! :)


Tänään oli sitten taas vuorossa extempore Kuopio-päivä. Aamulla isä tuli herättämään, että, hei me ollan lähdössä Kuopioon kohta, lähetkö mukaan? Joo, tuli lähdettyä, tosin vähän kiireellä aikataululla.


Päivän asuna toimi:
~farkut - GinaTricot
~huppari - Seppälä
~toppi - H&M
~sukat - Lindex

Tykkäsin tämän päivän asusta paljon, ihanan rento asu kaikin puolin. Huomenna varmaan jotain samantyylistä näkee minun päällä. ^^


Käytiin kiertelemässä autonäyttelyitä, muutama pontentiaalinen ehdokas löytyi <3 Joo, mä tykkään kiertää autonäyttelyitä! Pahan tavan mukaan päädyttiin tänään(kin) Mäkkäriin syömään. Ei näin!
Käytiin myös Prismassa ja Maxi Kodintukussa pyörähtämässä.
Mukaan tarttui:
Vihdoin ne puikot siihen ylisuureen villapaitaan. Näitä sai etsiä kissojen ja koirien kanssa! Maxi Kodintukku 3,99€
Rose Mohairia mustana mukaan lähti 9 kerää - ylisuureen villapaitaan Softyn kaveriksi. Tätäkin sai etsiä kissojen ja koirien kanssa. Maxi Kodintukusta.
Ja taas Aku Ankkaa. Tuota B-painosta ei jostain syystä edellisten vuosien tapaan tullutkaan meille, joten ei auta muuta kuin käydä se itse ostamassa - eurolla irtosi. Ja huomasin, että uusin Akkari oli ilmestynyt - eka Tripla! 9,90€


Eipä mulla nyt muuta, mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille ja yrittäkää selvitä alkuviikosta hengissä! :D
-Heidi-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti