lauantai 23. maaliskuuta 2013

Viisi kysymystä

Nappasin How high is too high-blogista kivan pikku haastiksen, jonka ajattelin toteuttaa näin lauantai-illan kunniaksi.


1. Jos saisit minkä laukun tahansa, minkä ottaisit?
Hmm.. En ole varma, sillä en ole löytänyt (tai oikeastaan katsellut sillä silmällä) laukkua, joka täyttäisi kaikki toiveeni. Mielestäni laukun tulee täyttää kuitenkin seuraavat vaatimukset ollakseen täydellinen: käy kaiken kanssa, aitoa nahkaa, tarpeeksi tilava (kannan aina puolet omaisuudestani mukana) ja mukava olalla (mielellään kaksi hihnaa ja kumpikaan ei saa painaa ikävästi). Tiedän, olen vaativa.

2. Mikä on suosikki kauneudenhoitotuotteesi?
Hahahah. Tätäkään en ole aiemmin ajatellut hirveämmin. Ehkäpä Garnierin BB-voide - ei liian pakkelimainen, käy mun herkälle iholla ja kosteuttaa. Ollut vakiotuote jo jonkin aikaa. Ilman hiuslakkaakaan en kyllä varmaan selviäisi (lähes päivittäisessä käytössä).

3. Minkä vaatteen/asusteen pelastaisit tulipalosta?
Tämä on vaikea... Rakastan ihania farkkujani sekä neuleitani... Liian vaikea päättää, sillä rakkausvaatteita on ihan liikaa, enkä osaisi jättää mitään niistä tulen armoille! Silti, jos tulisi pelastaa joko meidän kolme ihanaa murmelia (kissaa) tai vaatteet, valitsisin tietysti murmelit (mitämänytselitän???!! :D).

4. Lähtisitkö mukaan Iholla -sarjaan (jossa naiset siis kuvaavat itseään puolen vuoden ajan) jos sinua pyydettäisiin?
Todennäköisesti en. Minulle riittää blogin pitäminen, jonka välityksellä saan kertoa itsestäni ne asiat, jotka haluan. :) En yleensäkään hirveämmin välitä tositv-ohjelmista.

5. Mikä on suurin unelmasi bloggaamisen osalta?
Se, että blogini olisi positiivinen (ja suosittu, hahah). Se, että minun ei tarvitsisi tulevaisuudessakaan näytellä mitään, saisin olla oma itseni - niin kuin tähänkin asti.
Mukavaa lauantai-iltaa teille!

1 kommentti:

  1. Kiva kun vastasit näihin! :) Pitäisiköhän minunkin viimein ostaa se bb-voide.. :D

    VastaaPoista