sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

It is now or never

Kuten blogissa jo aiemmin mainitsin, Oulussa tuli käytyä (su-ti). Kamera oli mukana, mutta melko "hyvin" se kassissa pysyi. Pari kertaa taisin sen sieltä kaivaa, mutta suurimmaksi osin otin kuvia kännykällä Instagramiin (@heidinau).

Oulun reissuun mahtui paljon kaikkea mukavaa tekemistä! Tosin, liikaa autossa istumista ja varsinkin tiistaina ajokeli ei ollut mikään maan paras, mutta kotiin silti päästiin.

Pariin päivään mahtui leffailua x 2, hyvää ruokaa, jutustelua kahvin merkeissä, ihmettelyä Tietomaassa, shoppailuakin hieman sekä tiistaina käytiin ottamassa vauhtia kotimatkaan Kemin lumilinnalta, jossa meinas kyllä usko loppua, kun oli niin kylmä. Mutta kivaa oli silti!

Antaa niiden vähäisten kuvien puhua puolestaan:
Ensimmäisenä iltana eli sunnuntaina käytiin syömässä Rossossa. Hyvää oli! Tämän jälkeen oli hyvä mennä katsomaan leffaa hotellille (meidän huoneeseen sisälty yksi ilmainen elokuva).
Maanantaina aamulla suunnattiin kohti Oulun Tietomaata, joka oli lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Viimeksi mä olin käynyt tuolla, kun olin 6. luokalla (luokkaretkellä). Kivaa oli.
Tietomaan jälkeen treffattiin äidin vanha opiskelukaveri Robert's Coffeessa, ja siellä tulikin istuttua melkein 2,5 h. :D Söin myös ensimmäistä kertaa juustokakkua ja hyvää oli!
Maanantaina illalla käytiin elokuvissa katsomassa 21 tapaa pilata avioliitto. Oli todella hyvä ja ylitti minun odotukset todellakin, sillä en yleensä hirveästi välitä kotimaisista elokuvista. Kannattaa käydä katsomassa!
Tiistaina ajettiin aamupalan jälkeen Kemiin katsastamaan Kemin Lumilinna. Oli muuten hulppea paikka - vaikkakin oli ihan pirun kylmä!

Loppuun vielä randomkuvia Lumilinnalta:
Seuraavaksi olisi sitten luvassa Oulun asuja ja ostoksia :) Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti