perjantai 8. lokakuuta 2010

Well, look at me, what do you see..?

Josko nyt olisi hieman aikaa kirjoitella tännekin... Koeviikko todellakin on menossa - tiistaina alkoi ja loppuu ensi keskiviikkona. Maantieto, matikka, äidinkieli ja englanti on nyt takana ja edessä ovat vielä yhteiskuntaoppi, ranska ja kemia joihin pitäisi rueta pikku hiljaa lukemaan.... En nimittäin noiden tähden ole avannut kirjaa vielä kertaakaan. Tänään pitäisi olla vuorossa hieman yhteiskuntaoppia ja ranskaa. Kemiaa katselen sitten huomenna. Sinäänsä paha, sillä nuo kolme viimeistä voi olla jopa vaikeimmat kaikista näistä seitsemästä.... No, saa nähdä miten menee!


Viikon asuista sen verran, että hirveemmin en jaksanut panostaa, mutta tässä ne pienet maistiaiset kuitenkin...


Maanantain asu näytti tältä:
~neule - H&M
~legginssit - Seppälä
~helmet - Vero Moda
~sukat - Lindex
~säärystimet - Gina Tricot
~nahkatakki - Rellun Kulma
~tennarit - Carlson

Tiistain ja keskiviikon asu on jo nähty tässä postauksessa ja torstain ja perjantain asu on nähty tässä postauksessa. Kuten huomaatte, en hirveämmin ole jaksanut panostaa asuihin ja tuskin tulen panostamaan jatkossakaan koeviikkojen aikana, sillä olen sen verran mukavuudenhaluinen ihminen :) Mutta jospa sitten ensi viikon loppupuolella jaksaisi jo hieman enemmän nähdä vaivaa!

Niin ja vielä 2½ koulupäivää ennen OULUUN lähtöä! En malta odottaa!!! <3 Ja vielä jos kerran lunta tulee alkuviikosta niin saan ottaa käyttöön ihanan Morticiasta ostamani syys/talvitakin! Jippiajee! ^^

Lista on jälleen edennyt. Olin jo pitkään miettinyt, että en todennäköisesti tule käyttämään tuunaustarkoitukseen laittamaani mekkoa, joten yksinkertaisesti otin ja myin sen! Yllättävän hyvin meni kyllä kaupaksi!
Tuota kohtaa 13 olen kyllä miettinyt, että mikä on sen kohtalo ja saa nähdä, on todennäköistä, että se päätyy kirpparille... Mutta saa nähdä keksinkö jotain sen pelastamiseksi....

Lista nykyään....
1. Chihuahuan haalari (aloitettu) - TILAUSTYÖ
2. Kaverin villasukat (aloitettu) - TILAUSTYÖ
3. Vaarin villasukat
4. Isän villasukat
5. Mummin villasukat
6. Äidin villasukat
7. Mohair-villatakki (aloitettu - takakappale valmis)
8. Huiviliivi (aloitettu)
9. Pipo
10. Säärystimet
11. Sammareiden tuunaus
12. Mekkotuunaus (?)
13. Liivin muokkaus
14. Farkkutakin uusio (kesken)
15. Järkkärilaukku
16. Kolmiohuivi

Niin ja teitä lukijoita on jo 10! Kiitos teille ja kuten minulle usein on sanottu, niin "Hiljaa hyvä tulee!"

Hyvää viikonloppua jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti