sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Once my heart beat to the rhythm of the falling snow

Isä leikattiin vihdoin perjantaina ja leikkaus onnistui ihan hyvin, tosin jouduttiin tekemään avoleikkaus, koska tähystämällä ei olisi onnistunut. Sappi oli ollut kuulemma niin tulehtunut...


Me käytiin perjantai-iltana moikkaamassa isää sairaalassa, kun isä oli päässyt heräämöstä. Minä olin henkisesti valmistautunut näkemään isän kaikissa niissä letkuissa, mutta silti, kun pääsin huoneesta pois (kun oltiin lähdössä) olin pyörtyä. Vähällä oli. Yhtäkkiä vaan meni kuulo (korvissa vaan surisi), alkoi heikottaa ja näkö alkoi sumentua. Onneksi sain itseni istumaan lattialle ja ystävällinen hoitaja toi minulle mehua, että sain verensokerin nousemaan. Minä todennäköisesti säikähdin kaikkia letkuja ja koneita. En tiedä itsekään, mutta en ole koskaan pitänyt sairaaloista, verestä ja letkuista. Siinä ehkä piilee syy.


Eilen aamulla (lauantaina) saatiin tietää, että yöllä oli ollut ongelmia sairaalassa, sillä lääkäri ei ollut löytänyt oikeanlaista kipulääkitystä isälle ja hänet oli vain "tumpattu" täyteen lääkkeitä. Isällä oli sydän pysähtynyt, mutta onneksi se oltiin saatu uudelleen pumppaamaan verta. Hirvittää vaan ajatella muita vaihtoehtoja...


Mutta nyt isä on kuulemma jo ihan pirteä, äiti kävi eilen moikkaamassa häntä ja kotiin hän pääsee todennäköisesti alkuviikosta. Tulehdustila pitää saada parannettua vielä. Parempaan päin!


Mutta nyt sitten palataan taas ajassa taaksepäin ja vähän iloisempiin aiheisiin....


Torstaina palautin vihdoin naapurin chihuahuan haalarin, tosin jalkoja piti hieman korjailla vielä (lahkeen pituutta yms.). Haalarista laitan kuvaa ja ohjetta myöhemmin, kunhan on aikaa.
Torstaina illalla katsottiin äidin kanssa Vaaleanpunainen pantteri 1. On se vaan niin hyvä!


Perjantaina tosiaan käytiin Kuopiossa. Käytiin syömässä Subwayssa. Oi nam! Samalla käytiin myös Lindexissä hieman sukkaostoksilla... Ja rahaa paloi TAAS! (Mä oon kohta ihan rahaton tätä menoa!)
Tällaista kivaa tarttui mukaan:
 Ihanat pörrösäärystimet 14,95€, Lindex
 Sukkia 4 paria 9,95€, Lindex
 Kahdet sukkahousut 7,95€, Lindex
 Lämpimät sukkahousut 3,00€, Lindex
 Uusi teemataskari 4,90€
 Uusi piikkikampa hiustenvärjäykseen 2,50€, Prisma
 Meikkisieniä (ihana seepraraidotus!!) 3,90€, Prisma
 Pompuloita tarttee aina! :D 2,40€/paketti, Prisma
 Mymmeli-käsipyyhe 5,95€, CM
Niiskuneiti-käsipyyhe 5,95€, CM
Pyyhkeet oli alennuksessa, normaalihinta 9,95€

Eilen oli äidin serkun 50-vuotisjuhlat Vuorelassa, Siilinjärvellä.
Tällaisessa asussa lähdin juhlimaan:
-housut - Lauran Puoti
-kauluspaita - Vero Moda
-toppi - H&M
-korsetti - Morticia
-kengät - Mekka
+ 2 sormusta ja nominationit

Loma on mennyt ihan hirvittävän nopeasti, ja täytyy olla kyllä rehellinen: en kyllä odottanut aivan tällaista lomaa, että ravataan sairaalassa joka toinen päivä. No, sairauksille ei voi mitään, mutta onneksi kaikki on nyt hoidossa! Mutta toisaalta, on sitä kyllä saanut levätä ja valvoa mielensä mukaan! Ei paha.

1 kommentti:

  1. Tosi mukavan oloinen blogi sulla! Ja hyvä että sun isäs leikkaus onnistui :)


    ~Sara~
    http://in-wonderland-by-sa.blogspot.com/

    VastaaPoista