keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Roadtrip Rannikolle 2011 pt. 1

Teimme kuuden päivän mittaisen roadtripin rannikolle ja tässä on matkakertomuksen ensimmäinen osa. Paljon tuli uutta nähtyä retken aikana.


Tiistai 5.7.
Starttasimme auton kotipihasta jossain enne puolta päivää ja ensimmäinen missio oli viedä Milla mökille. Se ei ollut hermojen kannalta mitään helppoa - Milla vaelsi ympäriinsä autossa ja huusi surkeasti. Sitä kissaa ei ole luotu matkustamaan autossa.
Mökiltä lähdettyämme ajelimme Rautalammen kautta Hirvaskankaan ABC:lle syömään ja sitten matka jatkui kohti Tuuria, jossa vietimme ensimmäisen yön. Olimme Tuurissa joskus kahdeksan maissa illalla ja käytiin pikaisesti katsastamassa sen päivän tarjoukset ja terästämässä muistia - missä mitäkin oli - seuraavaa päivää varten.


Keskiviikko 6.7.
Päivän asu:
~farkut - GinaTricot
~paita - Vila
~koru - GinaTricot
~kengät - H&M
~laukku - äidiltä
~nominationit

Keskiviikkona käytiin pyörimässä Tuurissa ja tavaraa todellakin löytyi :D nimimerkillä syli täynnä tavaraa kaupasta ulos! Käytiin syömässä seisovassa pöydässä ja jatkettiin ajoa kohti Jalasjärveä ja JokiPiitä.

Mun unelmien lankahylly <3 font="font">



JokiPiistä ajettiin Kauhajoelle, jossa yövyttiin meidän tuttavilla ja samalla mun kummitytön luona. Heillä oli aivan sulosia koiria ja kissoja.
Leidi, Jätkä, Typy, Viuhka ja Missi
Saddam
Samira

Torstai 7.7.
Aamulla lähdettiin ajelemaan Poriin ihan hyvissä ajoin. Päivän aikana oli tarkoitus vain kierrellä Porin ympäristössä - perjantaina olisi vasta Porin keskustan vuoro. Tässä hieman kuvia päivästä:







Siinäpä ne kolme ensimmäistä päivää meni. Voin todellakin suositella tuota Siikarantaa, todella hyvä leirintäalue! Seuraavat ja samalla viimeiset kolme päivää olivat näidenkin edestä menoa ja meininkiä täynnä!

1 kommentti: