sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Rakkaat anonyymit

Ajattelin tehdä teille kerralla selväksi, etteivät raha-asiani teille kuulu.


Sain tässä vähän aikaa sitten ikävää luettavaa yhdeltä anonyymilta, joka mm. haukkui minua piloille hemmoitelluksi. Joo, myönnän, että vanhempani ostavat minulle vaatteita, koulujuttuja yms. mutta yleensä ostan itse osan tavaroista, jotka blogissa esittelen.


Vaikka en töissä käy, säästäminen on keskitty ja usein säästän rahaa ns. pahemman päivän varalle. Talvisin teen tilaustöitä, joista saan rahaa.
Meidän kunnassa on todella vaikea alaikäisen saada töitä - vain alan opiskelijat ovat tervetulleita. Viime kesänä olin töissä kaupassa, mutta samaan paikkaan ei tässä kunnassa oteta alaikäisiä toista kertaa töihin, jotta mahdollisimman monet pääsisivät töihin. Kuopioon tai Varkauteen ei meiltä voi kuvitella lähtevänsä töihin, koska meiltä ei julkiset liiku ja omalla kyydillä matkoihin menisi monta tuntia.


Jos te anonyymit luette blogiani vain sen takia, että saisitte uutta valitettavaa, ei teidän tarvitse blogiani lukea - sen kun vain etsitte blogin, joka teitä miellyttää! Kukaan ei pakota teitä lukemaan blogiani.

8 kommenttia:

  1. Mä en oikeesti tajua miks hitossa tuhlata säännölisesti aikaa lukemalla blogeja joista ei keksi muuta kuin haukuttavaa?

    VastaaPoista
  2. Heaven Queen: Samaa mietin minäkin... Ja se on vielä huvittavinta, että ne puuttuu asioihin, jotka ei niille todellakaan kuulu.

    VastaaPoista
  3. Juu, valittavat anonyymit on sieltä ja syvältä!

    Tosin siinä olen sun kanssa eri mieltä, että kyllähän sun raha-asiat kuuluu ja näkyy kaikille tän blogin lukijoille, keskittyyhän blogisi materialistisiin asioihin hintalappuineen ;)Vähän sama kuin kirjoittais laihdutusblogia ja väittäis, ettei oma ruokavalio kuulu muille.

    Mutta nimetön kommentointi on kyllä melko halpamaista, ja ihmettelen kanssa, miksi pitää kommentoida jos ei osaa kuin haukkua. Rakentava kritiikki on eri asia, ja senkin antaminen on melkoista tasapainoilua.

    VastaaPoista
  4. ambra: Kyllä ja ei. Mä kerron vain rehellisesti, mitä mikäkin on maksanut.

    VastaaPoista
  5. Mitä kyllä ja ei? T. nimim. pitkät piuhat ;)

    VastaaPoista
  6. Siis :D

    Kyllä - valittavat anonyymit on ärsyttäviä etc.
    Ei - mun raha-asiat ei tavallaan kuulu blogini lukijoille, kerron vain rehellisesti ostamieni tuotteiden hinnat.

    VastaaPoista
  7. Bloggaajan raha-asiat ei kuulu hittojakaan lukijoille. Ei millään tasolla.

    "kyllähän sun raha-asiat kuuluu ja näkyy kaikille tän blogin lukijoille, keskittyyhän blogisi materialistisiin asioihin hintalappuineen ;)Vähän sama kuin kirjoittais laihdutusblogia ja väittäis, ettei oma ruokavalio kuulu muille."

    Surkea vertaus.

    Se ettei kerro materialistisessa blogissa raha-asioistaan on sama asia kun jos kirjoittais laihdutusblogia ja kertois ruokien hinnat, mutta ei kertois mistä saa rahat joilla ostaa ne ruuat.

    Toi vertaus on enemmänkin sama kun että pitäis tyyliblogia ja väittäis ettei oma pukeutumistyyli kuulu muille.

    VastaaPoista