torstai 28. heinäkuuta 2011

Close your eyes, you will be okay

Lievästi sanottuna pelottava päivä takana. Ollaan toimittu mm. "eläinambulanssina" ja odotettu sydän kurkussa eläinlääkärin soittoa. No, on ehkä parasta, että aloitan jutun kertomisen ihan alusta.


Milla oli tänä aamuna ulkoilemassa kuten aina ennenkin, samalla alueella kuin ennenkin. Me ollaan kyllä oltu tietoisia, että tällä alueella on käärmeitä, mutta koskaan ei olla nähty niitä pihassa (ja ollaan asuttu täällä kohta 20 vuotta). No, Milla oli vaanimassa yhtä hiirtä, mutta ei ollut ainoa, jolla oli kyseinen kohde. Kyyn poikanen pääsi tuossa rytäkässä puremaan Millaa ja tilanteen pelottavaksi teki se, että noissa poikasissa on eniten myrkkyä. Eikun vaan Milla sisälle ja eläinlääkäriin soittamaan. Leppävirran kunnalliselle ei uskalla mennä, koska se on vaan maatilaneläimille erikoistunut kuulemma (ja tällä hetkellä lomalla). No, koitettiin soittaa Varkauteen, Joroisiin yms. mutta missään ei vastattu. Vihdoin saatiin tietää, että Kuopiossa Pieneläinklinikka Tuhatjalka päivystää ja sinnehän sitten soitettiin ja äkkiä kissa autoon ja menoksi.
Klinkikalla Millalle tehtiin jotain tutkimuksia ja Milla jäi sinne tippaan reiluksi kahdeksi tunniksi. Nyt Milla on toipumassa kotona ja sitä pitää seurata seuraavan vuorokauden ajan ja ilmoittaa heti eläinlääkärille jos tilassa on muutoksia.
Toivottavasti tälläisiä tapauksia ei tule lisää, oli sen verran karmiva kokemus - ensin et saa ketään eläinlääkäriä kiinni ja sitten vahdit kissan tilaa tunnin automatkan ajan..
Toivottavasti toipuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti