sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Let's make the moment last

Pääsiäisviikko tarkoittaa meidän perheessä poikkeuksetta sitä, että isä on kaikki päivät aamusta iltaan töissä. Joskus se on tuntunut oudolta, mutta nykyään siihen on tottunut. Näin ollen minä ja äiti saadaan syödä mitä halutaan - pääsiäisviikko on siis melkein sama asia kuin se, että me syödään asioita, joita isä ei syö. Olipa selitys!


Yhtenä iltana me herkuteltiin tällaisella :P Tulee ihan nälkä katsellessa ruokakuvia, vaikka äsken mä vasta söin!


Tiistaina meillä oli ranskan sanakoe ja ainakin omasta mielestä se meni hyvin. Tiistain musiikintunneilla mulla on hyvä fiilis siitä, että kappaleet alkaa menemään hyvin, eikä hirveää kiirettä pitäisi tulla kevätkonserttia ajatellen.


Tiistain asu:
~huppari - Fruit of the Loom
~toppi - H&M
~huivi - GinaTricot
~farkut - Savanna Shop
~panta - Seppälä
~sukat - Seppälä

Kevään kunniaksi ulkoilutin ensimmäistä kertaa valkoista huppariani. Raikasti ilmettä kummasti niiden mustien huppareiden sijaan. :)

Keskiviikkona jatkoin huppari-linjalla, sillä päivä oli pitkä ja halusin rentoilla.
~kollarit - Fruit of the Loom
~huppari - Fruit of the Loom
~huivi - GinaTricot
~panta - Seppälä
~sukat - Jar-X

Keskiviikkona meillä oli kuntonyrkkeilyä liikuntatunnilla ja hauskaa oli, tosin aika haastavaa, mutta ainahan sitä haastetta pitää olla! Mukava laji! Keskiviikkona meillä loppui tuntia normaalia aikaisemmin koulu, koska opettajilla oli joku kokous.

Keskiviikkona värjäiltiin äidin kanssa mun hiukset. Kerrankin käytin värin vaikutusajan hyödyllisesti - luin ruotsin sanoja! Tylsää, mutta pikku pakko, koska torstaina oli sanakoe... Väristä tuli tosi kiva, samalla mennään, mutta jotenkin tuntui, että tällä kertaa väristä tuli vielä tummempi kuin viimeksi. Mutta eihän se minua haittaa, sillä mitä tummempi, sitä parempi! Oon miettinyt, että joskus voisi vetäistä pään mustaksi, mutta saa nähdä... Tummanruskean häivytys onnistuu paremmin, koska mulla on luonnostaan ruskeat hiukset... Mutta ainahan sitä saa miettiä...

Torstain asu:
~paitapusero - CM
~toppi - GinaTricot
~farkut - Savanna Shop
~sukat - Jar-X
~kello - JetSet
~kaulakoru - Glitter
~panta - Seppälä
~nominationit

Torstaina me saatiin ruotsin valtakunnalliset takaisin ja mä en ollut uskoa näkemääni. Mä sain  valtakunnallisesta 9-! Saman kuin enkusta! Vaikka se tuntui tosi vaikeelta ja silleen. Outoo..

Torstaina mulla oli hypyt, joten kampaaja kutsui! Kampaajan jälkeen menin äidin työpaikalle odottamaan kyytiä kotiin, jossa me käytiin oikeestaan vaan pyörähtämässä, koska me mentiin illemmalla kylään meidän tuttujen luokse Varkauteen. Suurin syy visiittiin oli heidän pian 6 kk täyttävä maine coon-vauva Milkkis. Ja, joo... Oli Pabloa (norjalainen metsäkissa) ja Köpiä ja Jeriä (kaksi viimeksi mainittua on samojedin pystykorvia) kiva nähdä pitkästä aikaa.
Milkkis

Milkkis on melkein samannäköinen, kuin meidän Nessu-vainaa! Pään muoto on eri, mutta muuten menee täydestä. Kokoa on tosin paljon enemmän jo nyt, sillä täysikasvuisenahan tuon pitäisi painaa sellaisen yli 15 kg. Todella sosiaalinen otus :3

Pablo (kohta 9 vuotta vanha)

Köpistä ja Jeristä en ottanut kuvia, koska ne olivat niin intopinkeenä, etteivät paikallaan pysyneet!

Perjantai meni kotona ollessa, neuloin tilaustyöt valmiiksi, lyhensin käsityö-listaa, lepäsin... Juuri niin, kuin vapaalla ollessa kuuluukin!

Seuraavaa kappaletta olen luukuttanut ahkerasti viime päivinä. En malta odottaa uutta levyä!

2 kommenttia:

  1. Hahaa, et oo muuten ainoa, joka tuota levyä odottaa aivan järjettömästi. Fanityttöilyn määrä on jo nyt aivan järjetön xD
    Ja mitä kävin ennakkokuuntelemassa, niin helvetin hyvältä vaikuttaa. Enää 3 päivää! Toi uus video on muuten aika tyylikäs :D

    Ai niin, piti vielä sanoa, että edellisen postauksen pipo on superhieno!

    VastaaPoista
  2. Todellakin, Poisonblack on yksi mun lemppari bändeistä ja fanityttöilyn määrä on todellakin järjetön!
    Muutaman kappaleen kävin ennakkokuuntelemassa, vaikuttaa kyllä niiin hyvältä, että!
    Kiitos, itsekin tykkään :)

    VastaaPoista