lauantai 16. huhtikuuta 2011

200. postaus ja loppuviikon höpinöitä...

Tiistaina oli ruotsin valtakunnalliset ja voin rehellisesti sanoa, että meni niin perseelleen, kun vaan voi mennä. Omasta mielestä en ymmärtänyt lukemisen ymmärtämisestä paljoo mitään ja ainekin oli ihan wtf!!??. Että kiitos vaan meidän ihanalle ruotsin maikalle, joka ei käynyt meidän kanssa mm. lukemisen ymmärtämisiä läpi yhtään ennen koetta. Kuuntelut nyt vielä meni (ehkä), mutta muut... Ei nyt ihan menny.


Tiistain asu:
~huppari - Seppälä
~farkut - Savanna Shop
~toppi - Katelta
~huivi - GinaTricot
~sukat - Jar-X
~panta - Glitter

Tiistaina kävin koulun jälkeen Tokmannissa ostamassa uuden päivävoiteen ja päätin samalla testata Lorealin uuden naaman puhdistusgeelin.
Saa nähdä, minkälainen tuo puhdistusgeeli on käytössä :)

Keskiviikkona koitti ne "kauan odotetut" kuntotestit. Viimeksihän mä sain 5 ½ ja siitä oli tarkoitus hieman parantaa... No, paranihan se -> 7-!! Vähänkö olin tyytyväinen! Seuraava liikuntatuntien "kauan odotettu" onkin sitten 1500m, josta mä saletisti vetäsen jonkun 5... No, aina ei voi voittaa!

Keskiviikon asu:
~farkut - Savanna Shop
~villatakki - H&M
~t-paita - netistä jostain bändikaupasta
~huivi - GinaTricot
~sukat - Jar-X
~panta - Glitter

Äiti oli käynyt ostamassa mulle apteekista mun vakkari naaman puhdistusvaahdon (niin, enhän mä tuota Lorealin kuorivaa ainetta käytä joka päivä) ja Salmiakki-suklaalevyn, koska se erehtyi syömään mun levyn viime viikonloppuna...


Torstaina me saatiin meidän enkun valtakunnalliset ja yllätyin erittäin positiivisesti: sain siitä 9-! Pelkäsin, että saan 7, kun  meille oltiin sanottu, että hyvät saa sitten jonkun 6-7... Mutta hyvä näin päin! Pelottaa vaan se ruotsi... :/
Torstain musiikin tunnit oli vaan niin parhaat tällä viikolla! Läppä lenti ja kappaleet(kin) onnistu ihan hyvin, verrattuna, että alotettiin vasta treenaamaan yhtä uutta yms.

Torstain asu:
~farkut - Savanna Shop
~bolero - Seppälä
~musta toppi - H&M
~valkoinen toppi - GinaTricot
~huivi - GinaTricot
~panta - Glitter
~sukat - Jar-X
~kello - JetSet
~nominationit

Perjantaina oli aamulla taas ne aina niin ihanat kässän tunnit. Sain valmiiksi pipon, josta laitan juttua sitten myöhemmin... Loppu kevään teen siellä omia projekteja, joita tuon kotoa, koska en ehdi tehdä enää mitään järkevää työtä siellä.

Perjantain asu:
~farkut - Savanna Shop
~paita - H&M
~liivi - H&M
~panta - Glitter
~kaulakoru - H&M
~nominationit
~sukat - Seppälä

En voi uskoa, että olen kirjoitellut teidän iloksenne (tai kauhuksenne) jo 200 postausta! Sehän on...paljon!

2 kommenttia:

  1. Vähänkö tykkään sun tyylistä vaikka omani poikkeaa tosi paljon! Sulla on jotenki tosi perus vaatetus mutta silti semmonen omaperäinen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, itsekin tykkään. :) Perus jutuista saa helposti sovellettua vähän erikoisempaakin. :)

    VastaaPoista