torstai 4. marraskuuta 2010

No one there

Jospa minä jälleen tänne kirjoittelisin. Ei siis mennyt aivan nappiin tuo lupaus "huomiseen" :D Mutta siis, mulla on ollu hirveesti tekemistä ja niinä hetkinä, kun olisi ollut mahdollisuus päivittää blogia, on iskenyt laiskuus...


Mutta olen saanut jotain aikaiseksi!


Mummin sukat valmistui viime viikonloppuna ja nyt on sitten työn alla isän sukat :) Hiljaa hyvä tulee!



Lista nykyään....
1. Chihuahuan haalari (aloitettu) - TILAUSTYÖ
2. Kaverin villasukat (aloitettu) - TILAUSTYÖ
3. Vaarin villasukat
4. Isän villasukat
5. Mummin villasukat
6. Äidin villasukat
7. Mohair-villatakki (aloitettu - takakappale valmis)
8. Huiviliivi (aloitettu)
9. Pipo
10. Säärystimet
11. Sammareiden tuunaus
12. Mekkotuunaus (?)
13. Liivin muokkaus
14. Farkkutakin uusio (kesken)
15. Järkkärilaukku
16. Kolmiohuivi

Mutta nyt. Palaamme hieman menneeseen..... (Taas.)

Keskiviikon (27.10.) asu näytti tältä:
~farkut - Savanna Shop
~villapaita - H&M
~pitkähihainen - Vero Moda
-sukat - Lindex
-huivi - Seppälä

Meillä on ollut koulussa nyt kaksi viikkoa uintia ja voin vilpittömästi sanoa, että se ei kuulu lemppareihini. Ja myöskään se ei sovellu minun iholle. Viime viikon keskiviikkona (edelleen siis 27.10.) minulla oli niin kuivat jalat illalla uinnin jälkeen, että niihin koski! Ei oo ennen tällaista tapausta sattunut kohdalle, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Onneksi tällä viikolla sain uinnin sijasta (olin onneksi suorittanut jo uintitestit) olla salilla tekemässä treenin. Ja ai että salilla käynnin jälkeen tuntui hyvältä! Oikeesti, se on mun juttu! :)

Viime viikon torstaina minulla oli ruotsin koe, ja täytyy sanoa, etten tiedä oliko se helppo vai vaikea. Itse en ollut hirveämmin valmistautunut siihen, joten...

Perjantaina mummi ja vaari tuli meille yöksi. :)

Lauantaina minuun iski joku ihme leipomisvimma! Siis MINUUN JOKA EI IKINÄ LEIVO! No joo... Nyt mulla on koko ajan fiilis, että "Mitäs sitä seuraavaksi leipoisi?". No, ei ole pahitteeksi, opinpa tekemään jotain.

Lauantai kului näissä merkeissä:
 Suklaata! <3
 Leivoin mokkapalamuffinseja ja ne oli super hyviä!
Vietin aikaa puikot heiluen tehden mummin sukkia ja tämä karvaturjake oli mun seurana. :)

Sunnuntai menikin sitten päntätessä uskontoa, jonka koe oli maanantaina. :) Sunnuntaina äiti myös värjäsi minun hiukset :) Dark hair again! <3 Värinä käytettiin sävyteshamppoota :) Eli ainakin reilun kuukauden tummana nyt.

Maanantai menikin sitten taas normaalisti - 7 tuntia teoriaa ja yksi koe...

Maanantain asu oli tällainen:
Ai että minä tykkään tuosta mun hiusten väristä! Se ei ole musta, vaan äärimmäisen tumman ruskea. :) Vaikka kylläkin se mustalta osittain näyttääkin...

Asu koostui:
-farkut - Gina Tricot
-toppi - H&M
-villatakki - H&M
-sukat - Lindex

Yksinkertainen, mutta silti sellainen asu, joka ainakin minua miellyttää.

Maanantaina mä vuorostani leivoin Browniesiä (tosin mulla oli valmistaikina siihen  ostettu, mutta seuraavan kerran teen kyllä itse!)
Epätoivoinen annoksen asettelu yritys.... Brownie, jäätelöä ja suklaakastiketta. :)

Tiistaina mulle iski hirveä Senari-ikävä! Kuunneltiin musiikin tunnilla Tomaso Albinonin Adagiota, joka oli Funeral-keikan intro ja rupesi yhtäkkiä vaan hirveäsi ahdistamaan ja hirveä halu kuunnella Sentencediä. Ikävä!

Eilen olikin sitten keskiviikko ja onneksi minulla ei ollut soittotuntia, sillä olin aivan puhkiväsynyt kotiin tullessani kolmen jälkeen. Kuvitella sitten, että olisin istunut soittotunnilla neljään asti. No thanks!

Ja sitten tähän päivään...

Tämän päivän asu:
~farkut - Gina Tricot
~Puma-huppari - Ellos
~t-paita - Ellos
~sukat - Jar-X

Tänään minulla oli hyppytunnit, mutta jäin tekemään äidinkielen esitelmää koululle tunniksi. Meidän siis pitää tehdä esitelmä suomalaisesta kirjailijasta ja lisäksi lukea yksi hänen kirja ja tehdä siitä vielä kirjallisuusaine. Minä valitsin Matti Yrjänä Joensuun ja kirjan nimeltä Harjunpää ja pahan pappi (joka muuten pyörii tällä hetkellä myös elokuvissa). Kirjaa en hirveästi ole aloittanut vielä (olen lukenut huimat 2 lukua), mutta kirjan kanssa ei ole kiirettä. Esitelmän sain melkein valmiiksi tänään - vain kuvat puuttuu!

Niin ja onhan tässä tullut hankittua liput yhdelle keikallekin! <3<3 Eli... Tarja Turunen tulee maailmankiertueellaan Mikkeliin 12.12. ja minä olen sinne suuntaamassa! Tuo 12.12. taitaa muodostua minulla "Tarja-päiväksi", sillä viime vuonna samaisena päivänä olin katsomassa Tarja Turusta Joensuussa. :)
Saatiin kaiken lisäksi tosi hyvät paikat: toinen rivi! <3

Mutta nyt mun pitää mennä netistä etsimään kuvia tuohon esitelmään, joten moikka!

2 kommenttia:

  1. kivoja kuvia:--) Mäkin oon joskus miettinyt et vois teh tollasia mokkapalamuffinseja:--D

    tilsaaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kannattaa tehdä niitä, ne on tosi hyviä!

    VastaaPoista