perjantai 12. marraskuuta 2010

Broken pieces

Viime päivät on ollut toimintaa täynnä!


No, eilen ensinnäkin oli meillä pitkästä aikaa esiintyminen. Hauskaa oli. :) Me siis esiinnyttiin Pohjola Nordenin järjestämässä Illanhämärässä-juhlassa jo toisena vuotena peräkkäin pientä korvausta vastaan. Me laulettiin yksi laulu ruotsiksi ja yksi suomeksi.


Toki meillä oli harkatkin tuohon liittyen eilen ja Malinen (meidän musiikinopettaja) tarjosi meille jopa kahvit niiden jälkeen! :) Meillä oli hyvä porukka kasassa tuota esiintymistä varten ja naurettua tuli eilen varmaan monen vuoden edestä.


Tosi järkevä kuva - kaikilla on suu auki :D
No, mutta vasemmalta oikealle:
Salla, Kaisu, minä, Jiri ja Emma

Niin, ja se eilisen asu:
~farkut - Savanna Shop
~villasukat - DIY
~pitkähihainen - Anttila
~paitapusero - H&M
~vyö - Seppälä
~kellokoru - Glitter

Niin ja sitten tähän päivään...

Tänään oli tarkoitus mennä koulun jälkeen Kuopioon ostelemaan joululahjoja ja kyllä me selviydyttiin Kuopioon asti, mutta sitten ne vaikeudet alkoi.. Onneksi oltiin tärkein ehditty ostaa, mutta varsinaisesti kaupungille ei valitettavasti oltu vielä ehditty.
No, lähdettiin ajelemaan kaupungille päin, niin äiti ihmetteli miksi meidän auton ratti oli yhtäkkiä niin raskas kääntää ja ajotietokone hälytti, että ajovakauden joku estolaite on väliaikaisesti pois käytöstä. No, seuraavaksi auto sammui (keskelle risteystä perjantaina neljän ruuhkaan)! Sitten se hälytti, että jarrut ei toimi ja airbagit on huollettava välittömästi. Ja sitten se ei enää siitä inahtanutkaan mihinkään suuntaan - startti ei toiminut ja se, mikä siinä on huvittavinta - hätävilkut ei toiminu, kun sähköt meni autosta kokonaan. No, ei kun vaan työntämään autoa hieman enemmän sivuun, että meidän ohi mahtuu ajamaan. Siinä sitten soiteltiin hinaajat paikalle ja niitä odoteltiinkin melkein tunti keskellä risteyttä.
Onneksi joku oli hälyttänyt poliisit paikalle, että ne sai sitten työnnettyä meidän auton läheiselle bussipysäkille. No, lopulta päästiin korjaamolle ja sen alan ammattilaiset selvittää sitten maanantaina, mikä siihen tuli näin varoittamatta.
Ja me saatiin Mini One - merkkinen auto pariksi päiväksi lainaan, että näin niinkun ensin päästiin ylipäätä kotiin.

Että semmosta kaikkea "kivaa" meille tapahtui tänään.

Ja tämän päivän asu:
~farkut - Savanna Shop
~villapaita - H&M
~jakku - Seppälä
~villasukat - DIY

By the way - mä näytän hirmu leveältä tuossa kuvassa, mutta se on sivuseikka!

Mutta nyt taidan mennä tekemään ruotsin läksyt ja sitten koisimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti