tiistai 25. kesäkuuta 2013

Spain pt.1 - on the road & Fuengirola

Vihdoin ensimmäinen osa Espanjan reissusta! Yhteensä neljä osaa mä oon näistä kaavaillut, jotta ette aivan hukkuisi kuvatulvaan (saatatte hukkua kyllä silti, koska niitä on PALJON). :D 

Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia ihania ihmisiä, joiden seurasta sain nauttia tämän projektin ajan - mahtavaa oli! TOKI-projekti todellakin huipentui 18.-23.4.13 koettuun Espanjan matkaan, joka oli meille monille ensimmäinen "itsenäinen" ulkomaanmatka. Koti-ikävä ei silti ehtinyt kalvamaan, sen verran mahtava seura oli. Vajaaseen viikkoon mahtui naurua, hyvää ruokaa, mahtavia paikkoja, joihin tuskin muuten olisi matkannut ja ennen kaikkea varaslähtö kesään. Kiitos 

Mutta nyt niitä kuvia!

Matkaan lähdettiin siis torstaina 18.4. noin klo 13.15 (meidän vanhemmat oli lupautuneet kuljettaa meidät Leppävirralta Varkauteen, josta hypättiin sitten junaan. Junalla puksutettiin sitten Pieksämäen kautta Tikkurilaan, josta bussilla mentiin lentokentälle. Meidän lento lähti Malagaan illalla johonkin aikaan (ei muista enää, mutta lisäks oli tunnin myöhässä). Tässä vaiheessa matkaa oli takana jo reilut 6 tuntia, ja se varmaan näky :D

Hotellille, Fuengirolaan, saavuttiin joskus neljän-viiden aikaan (?) aamulla ja siitä sitten huonejakojen yms. jälkeen päästiin vihdoin vähän nukkumaan. Tällainen näkymä avautui aamulla meidän huoneesta. Kyllä kelpas!

Meidän hotelli oli kiva, joskin pienoisen matkan päässä keskustasta. Onneks lähellä oli kauppakeskus, jossa tuli käytyä Fuengirola-visiitin aikana usein.
Muutaman tunnin yöunien jälkeen lähdettiin kohti Aurinkorannikon Suomalaista koulua, jonne oltiin sovittu esittely. Lievästi väsytti, mutta se ei menoa haitannut.
Ihania kadunnimiä.
Ja liikennemerkkejä.
Meidän poppoon eka ryhmäkuva, kouluvisiitin jälkeen.
Pakollinen lippukuva!
Ihania hiekkataideteoksia.
Seuraava tutustumiskohde oli Cento Finlandia, suomalainen kauppakeskus.
Siellä me saatiin kuulla suomalaisuudesta Aurinkorannikolla, Centro Finlandian toiminnasta, Fuengirola-lehdestä yms.
Sen jälkeen meillä alkoi vapaa-aika, jota oli pitkälle iltaan. Kierreltiin rannalla, käveltiin hotellille ja vietettiin aikaa meidän hotellin viereisessä kauppakeskuksessa.
Jäätelöä tuli syötyä Espanja-visiitin aikana paljon, mutta oli hyvää, halpaa ja oli valikoimaa, nams!
Pohdinta, mihin suuntaan lähdetään? Minä huonon suuntavaistoni kanssa en osallistunut keskusteluun :D
Me oltiin periaatteessa Fugessa yksi päivä (perjantai), koska lauantaina startattiin aamulla kohti Gibraltaria ja illalla oli vain vähän aikaa Fuengirolassa. Sunnuntaina sitten lähdettiin Malagasta junalla Madridiin.

Summa summarum: Fuengirola oli ihan jees paikka, jos viihtyy pikku paikoissa. :)

Seuraavaksi luvassa sitten postausta Gibraltarin reissusta, stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti