maanantai 7. tammikuuta 2013

From 2012 to 2013

Vuosi 2012 oli täynnä vähän kaikkea. Koulua ja kiirettä (liikaakin), valokuvausta, harrastuksia, surua, kissoja, matkailua ja ystäviä.

Kouluun kului ehkä eniten aikaa taas viime vuonna, samaa valitettavasti kuvittelen tästäkin vuodesta, sillä syksyllä mulla alkaa kirjoitukset (ruotsi) ja sitä ennen on vaikka mitä tehtävää. Koulusta johtui siis erinäiset kiireet. Tykkäsin valokuvata (vielä olis paljon erilaisia valokuvia esittelemättä, mutta ne sitten kun on oikeesti aikaa) ja harrastin pianon soittoa ja neuloin ahkerasti. Suruakin vuoteen mahtui, sillä rakas Ukkini kuoli kesäkuussa syntymäpäivänäni. Mutta myös iloa, sillä Maisa kotiutui meille kesällä! Matkailuakin siinä muodossa, että kesällä tuli käytyä mm. Kauhajoella moikkaamassa kummityttöä ja syksyn tullen vierailin TOKI-projektin merkeissä Vaasassa ja syyslomalla makoilin Dubaissa. Ja mitäpä olisi vuosi ilman ystäviä! Valitettavasti elämä ottaa ja elämä antaa. Suhteet parhaaseen ystävään katkesivat syksyn aikana, mutta kiitos sen, olen lähentynyt todella paljon erään vanhan ystäväni kanssa nyt viimeisen kolmen-neljän kuukauden aikana. Jos ei jotain huonoa, niin jotain hyvääkin.

Niin ja minusta tuli jälleen joulun jälkeen pikkusisko joksikin aikaa, kun vaihto-oppilas Lucie USA:sta muutti meille muutamaksi kuukaudeksi! Meillä on ikäeroa 3 viikkoa, joten senkään suhteen ei luulisi olevan ongelmia.

Vuoden lopulla aloitin myös autokoulun. Äitini opettaa minua, joten harjoittelemme missä milloinkin ja siihen aikaan päivästä kun on aikaa (teoriaa joskus myöhään illallakin).

Uutta vuotta vietettiin rauhallisissa merkeissä kotosalla, käytiin kylläkin katsomassa ilotulitusta kirkolla. Loppuilta/yö pelattiin korttia ja herkuteltiin.

No, mitä vuosi 2013 sitten tuo tullessaan?

Instagramin, koulua, ystäviä, matkailua ja autoilua, valokuvausta, harrastuksia ja kissoja. Toivottavasti.

Tylsällä hyppytunnilla torstaina löysin aivan ihanan sovelluksen - Instagramin. Lisäilinkin tuohon sivupalkkiin tuollaisen "kuvakollaasin" Instagramin kuvista, joka mun tietääkseni päivittyy, kun kuvaan jotain uutta. Instagramissa minua voi seurailla siis nimimerkillä heidinau.

Koulun jo selitinkin, ja mitä olisi vuosi ilman ystävyyttä? Huippuhetkiä suomalaisten ystävien ja Lucien kanssa. Matkailua ulkomailla tänä vuonna on tiedossa jo pariinkin otteeseen (näillä näkymin), kun helmikuussa lähdetään toivottavasti Tallinnaan viettämään pitkää viikonloppua ja huhtikuussa koittaa sitten TOKI-projektin päätös Espanjassa, jonne matkustamme vajaaksi viikoksi. Hiihtolomalla tulee todennäköisesti käytyä pohjoisessa parin päivän reissulla. Ajokortti olisi tarkoitus saada kesän aikana. Valokuvaus pysyy tiiviisti mukana kuvioissa, koska innostus on joululahjaksi saamani objektiivin myötä vain kasvanut. Harrastuksia mahtuu tähänkin vuoteen ja mistä sen tietää, että vaikka sattuisin aloittamaan jonkin uudenkin. Kissat, mihin ne mun elämästä katoaisi - ei mihinkään. Onneksi.

Saa nähdä, mitä muuta tämä vuosi tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti