maanantai 14. tammikuuta 2013

Bless your soul, you've got your head in the clouds

Maanantai taas, mitä siitä voisi sanoa. 4 tuntia koulua, kaikki kieliä (äidinkieli ja ruotsi), välissä kaksi hyppytuntia. Kipeä olo edelleen, mutta pakko sinnitellä ja ottaa lääkettä.

Illalla olin ahkera, sain saksan kappaleen tehtyä loppuun ja äidinkielen mielipidekirjoitusta eteenpäin - enää puuttuu otsikko ja järjestely. Lauantaina kirjoitin fiiliksen pohjalta melkein koko tekstin.

Eilen sain aikaseksi värjätä juurikasvun piiloon. Mulla meinas tulla kunnon kriisi viime viikolla, kun huomasin varmaan ensimmäistä kertaa elämässä kunnolla erottuvan juurikasvun. Yleensä olin värjännyt suht. samanvärisellä värillä, mutta voin sanoa, että ruskea omaväri erottuu kivasti punaisesta hiuksesta...

Minua nauratti eilen se, että kokeilin niitä meikkejä naamaani, joita minun oli tapana käyttää yläasteen lopulla. En ollut tunnistaa itseäni peilistä! Taitaa olla siis niin, että oon muuttanut tyyliäni hieman - ainakin sillä saralla. Nykyään mielestäni luonnollisuus on kaunista, repäistä voi sitten juhlameikissä :)

Auton rattiinkin olen päässyt jo monta kertaa! Aluksi voin sanoa, että pelotti hieman, mutta nyt tuntuu jo aika kotoisalta. Huomenna olisi taas tarkoitus ajaa.

Keskiviikkona vierailulle tulee meidän TOKI-projektin toinen osapuoli, eli Maalahden lukion parikymmentä (?) kakkosta. Illalla olisi sitten vuorossa ohjelmaa kirkolla ja sitten Emma tulee meille yöksi. Kiva ilta siis tulossa :)

Mutta, nyt minulla tyrehty runosuoni tyystin. Muutenkin, aika sekavaa tekstiä tuli, mutta väliäkö hällä. :)

Niinpä tungetaan eetteriin vielä tämän päivän asu ja sitten voi ihan hyvällä itsetunnolla mennä nukkumaan :)

farkut Savanna Shop / toppi GinaTricot / neule VeroModa / kaulakoru lahja ystävältä / korvakorut Design Muru / nominatinit / sukat Lindex

Mutta nyt, unia murut!

1 kommentti:

  1. moikka, haastoin sut! :)
    http://paintingflowers4you.blogspot.fi/2013/01/stones-taught-me-to-fly-love-taught-me_18.html

    VastaaPoista