maanantai 5. syyskuuta 2011

Täydellinen pari

Perjantaina vihdoin kuukausien etsintä palkittiin parilla kenkiä. Kyseisiä kenkiä olin etsinyt kieltämättä jo puoli vuotta, joten ai että, sitä onnellisuuden määrää, kun kyseiset kengät bongasin Andiamon hyllyltä - ainoa pari ja täysin oikeaa kokoa!


Kyseessä ovat siis nämä ihanuudet:
Vagabondin valkoiset Lamontit <3

Nyt ei enää varpaat kastu syyssateissa talsiessa.

Kumppareiden kohdalla olen erittäin nirso. Joidenkin mielestä kenkäkaupat voivat olla tulvillaan yksi toistaan ihastuttavampia kumppareita, mutta minulle nuo ovat ne yhdet ja oikeat. Minulle eivät kelpaa muut. Näiden takia olin jo useamman kerran kiertänyt kenkäkaupat ulkomaan nettikauppoja myöten - ilman tulosta. Kunnes koitti perjantai 2.9. ja astuin autuaan tietämättömänä Andiamon ovista sisään.

4 kommenttia:

  1. OI IHANAT! <3 Mistä andiamosta sä noi nappasit?? (: Tahtoo samanlaiset! Paljon noi maksaa ja onko eri värisiäää? :) Tosi symppiksen näköset ja suloset kumpparit :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Omani nappasin Kuopion Andiamosta, Kauppakeskus Minnasta.

    Nuo maksaa 50€ ja niitä on paljon eri värisiä, mm. army vihreä, musta, pinkki... Omani oli tuon myymälän viimeiset valkoiset. :D

    VastaaPoista
  3. oiiii kiitti tiedosta! (: pitää saada noi pinkkinä :)) mun mielestä kumpparit on persoonalliset, kovin moni kun ei niitä käytä :( ite pidän koulussakin semmosia vadelman värisiä kumppareita :) ne näyttää kivalta ja piristää :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Ole hyvä vaan :)

    Todellakin, kumpparit on persoonalliset, enkä itsekään käyttäisi niitä, ellen löytäisi "yksiloitä" jotka näyttävät hyvältä.

    VastaaPoista