keskiviikko 24. elokuuta 2011

We try to close our eyes and make this go away

Alkuviikko on ollut kirjava - maanantaina oli ihan mielestön kiire joka paikkaan, eilen sama juttu, mutta sairastuminen perui illan menot ja tänään olen sitten sairastellut kotona. Siinäpä nuo kolme päivää tiivistettynä. :)


Maananaina oli tosiaan normaali maanantai - 8 tuntia koulua ja tuhottomasti läksyjä.


Maanantain asu:
farkut Savanna Shop / toppi GT / villatakki GT / huivi Egyptistä / laukku Marokosta / sukat Lindex / käsikoru tuttavilta / korvikset Ibero / sormus Kalevala

Eilen oli sitten kympin aamu ja isä ystävällisenä suostui heittämään mut kouluun, ettei ois tarvinnut mennä kasiin (tai oikeestaan puol kasiin). Illalla mulla piti olla tän vuoden eka soittotunti, mutta kappas, meikäläiselle nousi kuume ja en meinannut pysyä pystyssä. Lisäksi vielä mahatauti iski päälle. Kiva combo...NOT.


Eilisen asu:
farkut Savanna Shop / paita CM / liivi H&M / huivi Egyptistä / sukat Lindex / nominationit


Tänään oon siis vaan lagannut kotona tekemättä oikeestaan mitään. Oon katsonut uusimman True Blood-jakson ja datannut. Koulussa ois tänään ollut ns. ykkösten päivä (jota ei koskaan kerrota etukäteen) - julkista nolaamista ja nöyryyttämistä siis. Kerrankin poissaolosta on jotain "hyötyä", sillä en missään nimessä ois halunnut olla siellä. 

5 kommenttia:

  1. Anteeksi, mutta nyt on kyllä pakko sanoa, että "ykkösten päivässä" ei ole millään muotoa kyse nöyryyttämisestä. Vielä pari vuotta sitten se saattoi olla sitä, mutta käytännöt ovat muuttuneet. Ykkösten tervetulojuhlassa on tarkoituksena lähentää ykkösiä, jotta heille muodostuisi hyvä yhteishenki ja samalla toivottaa heidät tervetulleeksi lukioon. Mitään liian nöyryyttävää eivät opettajat hyväksy ohjelmaan, ja kyllä tässäkin asiassa asenne ratkaisee. Huumorilla pääsee pitkälle. (:

    VastaaPoista
  2. taisit olla poissa, kun et halunnut osallistua siihen ykkösten päivään..

    VastaaPoista
  3. Anonyymi1: Mun kaverit kerto vaan, että se oli ollut just sitä - nöyryyttämistä. Meillä ei näköjään ollu käytännöt muuttunu. Opettajille ei oltu kerrottu, mitä meidän pään menoks oltiin keksitty.

    Anonyymi2: ykkösten päivästä ei kukaan maininnut sanallakaan etukäteen, joten miten olisin voinut tietää. Ja en mä nyt niin hullu ole, että menisin kuumeessa kouluun, kun en edes pystyssä pysy.

    VastaaPoista
  4. ei taida olla huumorintajua jos ei kestä pieniä leikkejä ja pelejä. kyllä lukion käyneenä tiedän millaisia ne päivät on. ei aina kannata olla pipo niin kireällä, että ei kestä pientä huumoria.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi3: Onko se hauskaa, että laitetaan ihmiset oksentamaan ja satuttamaan itseään? Ei minusta.

    VastaaPoista