maanantai 6. kesäkuuta 2011

So we don't need the headlines

Tänään oli siis ensimmäinen varsinainen kesälomapäivä. Heräilin jo puoli kahdeksalta, kiitos siivoojien, jotka tulevat siinä vähän ennen kahdeksaa joka toinen maanantai. No, heidän siivotessa minulla oli erittäin hyvää aikaa toteuttaa pari postausta teidän iloksenne ja syödä aamupalaa rauhassa.


Meillä oli varattu autonhuolto Kuopioon puolille päivin ja sinne oli toki lähdettävä. Meidän mielestämme kyseessä oli vain sarjassa puolen tunnin kontrolli yhden vian takia, mutta paikalle saapuessamme saimme tietää, että aikaa on varattu puoli kolmeen asti. No, laina-auto alle ja eikun menoks! Saatiin "koeajoon" Renaultin Scenic, joka oli niinkin uusi, että se oltiin rekisteröity viime viikon maanantaina! Kyydissä istujan näkökulmasta en kyllä tuollaista ostaisi, en pitänyt siitä niin paljoa.. Mutta siitä meidän autosta.... Siinä oli ohjelmistovika ja se saatiin onneksi korjattua ajamalla uusi ohjelmisto koneeseen! Ei tarvitse pelätä mitään yllätyksiä loppuviikosta ajellessa kohti Helsinkiä.


Tällaisessa asussa olin Kuopiossa:
~farkut - GinaTricot
~topit - H&M
~kengät - Aleksi13
~panta - Glitter
~nominationit

Tein muutaman pienen ostoksen reissua varten, ajetellen, etteivät ne pääse vahingossakaan loppumaan kesken:
 Uusi musta kynsilakka vanhojen tilalle (en ollut vanhoihin tyytyväinen). Uusi on siis Lumenen Natural Code-sarjaa
Uudet vakioripsarit, ettei reissussa lopu kesken!
 Uusi eyeliner, ettei lopu kesken reissussa. Olisin ostanut sitä, mitä minulla on nyttenkin, mutta sitä ei ollut valikoimassa :(. Päätin kokeilla Rimmelin Glam'eyes:iä.
Ja ikuiselle Akkari-fanille täydennystä varastoon!

Kotiin lähtiessämme käytiin kuvailemassa Saaristokaupungissa. Tässä muutama lopputulos:




Kotiin tultua lähdin tämän kesän ensimmäiselle pyörälenkille. Viime kesänä pyöräilyt taisi jäädä yhteen kertaan, joten ei anneta niin käydä tänä vuonna! Kävin sellaisen 4 km lenkin heittämässä - olisin halunnut heittää pidemmän, mutta tuo siitepöly alkoi ottamaan henkeen ja satula ei ollut mukavimmasta päästä = ei kärsinyt kunnolla istua. Kuumuudellakin oli näppinsä pelissä.

Tähän loppuun voisin laittaa vielä, mitä kaikkea sain synttärilahjaksi:
Mummilta ja vaarilta mä saan aina kieloja synttärinä
 Tuon "keskimmäisen" palan äidiltä ja isältä
 Neliapila pala äidiltä ja isältä
 Kolme Dermosilin saippuaa Marilta
 Kaunis puurasia Marilta
 Kultainen Kalevala-käsirengas mummilta ja vaarilta
Pienoskokoinen Diana-sormus mummilta ja vaarilta

Nuo nomination-palat olivat osittain myös 2/3-pianotutkinnosta (tuo nuotti) ja peruskoulun päättämisestä (neliapila). Kalevala-käsirengas oli myös peruskoulun loppulahja.

Että silleen tänään :)

PARAMORE - BORN FOR THIS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti