sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Viikonlopun täydellinen rahka

Mä tykkään rahkasta, oon aina tykännyt. Silti mulla on kausia, jolloin en syö sitä ollenkaan ja kausia jolloin voisin suunnilleen elää pelkällä rahkalla. No, nyt on menossa taas kausi "voisin elää pelkällä rahkalla".


Nyt muutamana viikonloppuna olen tehnyt aivan mahtavan makuista rahkaa, jonka ohjeen ajattelin nyt jakaa kanssanne.
Mustikkainen vaniljarahka
reilu dl kuohukermaa
purkki maustamatonta maitorahkaa
purkki Valion maustettua vaniljarahkaa
ripaus sokeria
2-3 dl mustikoita (pakaste)


1. Vaahdota kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Lisää rahkat ja sekoita tasaiseksi.
3. Lisää tarvittaessa sokeria.
4. Lisää mustikat käännellen, etteivät ne rikkoonnu.
5. Anna tekeytyä hetki kylmässä.
6. Nauti!

4 kommenttia:

  1. Oi nam, tää kuulostaa niin hyvältä. Ei ookkaan tullu tehtyä rahkaa vähään aikaan, vois vaikka kokeilla tätä seuraavaksi. :)

    Missingsparkles.com

    VastaaPoista
  2. näyttääpäs hyvältä, mutta en voi syyä sitä kun oon maitoallerginen :((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi! Itselläni on laktoosi-intoleranssi, mutta pystyn onneksi käyttämään laktoosittomia tuotteita.

      Poista