maanantai 20. helmikuuta 2012

17.2.

Perjantaina oli Wanhojen päivä lukiolla ja käytiin koulun kanssa katsomassa yläasteen salissa tän vuoden Wanhojen tanssit. Mahtavia pukuja tuli tiirailtua noin tunnin ajan. Wanhojen jälkeen kävin hakemassa mun viime kurssin kuvistyöt ja sitten oli suuntana Kuopio.


Päivän asu:
farkut Savanna Shop / neule Dressmann / kaulakoru ja panta Glitter / nominationit / kengät Skopunkten

Kuopiosta tarttui mukaan pari juttua:
 • Uusin Johnny English-bluray
 • Hiusmuoti-kuvasto
 • Doven shampoo ja hoitoaine kuiville hiuksille
 • Maitosuklaa lakuja (nam!)
Tosiaan, mä oottelen kampaajalle pääsyä (viikolla 10 vihdoin!) ja koitan päättää, minkälaista seuraavaksi. Mun hiukset on tällä hetkellä aivan hirveässä kunnossa: kuivat yms... No, katsotaan, mihin päädyn!

9 kommenttia:

 1. meinaatko sä tanssia wanhat? :)

  VastaaPoista
 2. meinasin kysyä ihan samaa kuin eka anonyymi! :) kannaattaa tanssia, kaikkia on kaduttanu ihan hirveesti kun ne ei oo tanssinu :(
  -kameli

  VastaaPoista
 3. miks ihmeessä et tanssi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en hirveemmin tykkää tanssia. Ja mun mielestä se on ajan ja rahan tuhlausta, mut HUOM! se on vaan mun mielipide. Mutta näillä näkymin en tanssi, eihän sitä koskaan tiedä, jos ihminen sattuu muuttamaan mielensä.

   Poista
 4. meetkös sä sitten abiristeilylle? ;) baila baila!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä oon harkinnut tässä viime aikoina, saas nähdä.

   Poista
 5. miks sä nykyään kirjoitat niin harvoin? :( tosi kurjaa jos bloggaaminen ei enää kiinnosta sua, koska tää on yksi mun suosikeista. :( Jatka vaan, nainen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulu vie niin paljon nykyään aikaa, että aina ei vain kerkeä. Bloggaaminen kiinnostaa, joten ei pelkoa siitä, että olisin lopettamassa! Kiitos :)

   Poista