maanantai 13. helmikuuta 2012

Maanantain piristys

Mun maanantai alkoi vähän kehnommin, en siis nukkunut hirveen hyvin viime yönä. Mielessä pyöri kaikki tän kurssin projektit ja sellaset eikä myöskään nukuttanut. Aamulla vielä unohdin ottaa mun piristeruiskeen eli Beroccan, niin hyvin meni...


No, onneksi kokonaisuutena päivä ei mennyt yhtä kehnosti, kuten aamu.


Päivän asu:
farkut Savanna Shop / toppi ja paita GinaTricot / neule Ruotsista / helmet Vero Moda / panta Glitter / kengät Aku&Ada / nominationit


Mun päivän asu oli sellainen, jossa minä viihdyn. Tuo neule on oikeesti rakkaus! Tuntuu, että mä "löydän" sen joka vuosi uudelleen. Se on siis jo monta vuotta vanha. Ja aina yhtä rakastettu.


Koulun jälkeen mulla oli sovittu tapaaminen meidän opon kanssa ja katsottiin mun ens vuoden alustavat kurssivalinnat, että ne on ok. Samalla kysyin jotain juttuja, että miten ne tehdään. Tehokkaat 20 minsaa, sanoisinko.


Kun tulin kotiin ja kävin katsomassa ihan mielenkiinnolla Wilmasta, olisiko viime jakson numerot tullu ja siellähän ne napotti! Meinasin pudottaa silmät päästä, kun näin ne, niin positiivisesti yllättynyt mä olin! Olin odottanut hieman huonompia, koska mun viime aikainen motivaatio ei oo ollut mikään hirveen korkea.


No, tässä ne on:
- äidinkieli 10
- matematiikka (lyhyt) 10
- kemia 10
- historia 9
- englanti 9 (10 tokarissa, kun edellinen kurssi oli 10)
- kuvis 8 (9 tokarissa, kun edellinen kurssi oli 9).


Onnistuin siis nostamaan äikkää ja matematiikkaa numerolla! Vähänkö oon tyytyväinen! Tätä onnistumista piti tietysti juhlistaa jotenkin, eli eikun vaan pakastimelle ja Ben & Jerry's:iä kehiin!
Taidan nyt painua takaisin Wilmaan syöttämään mun ens vuoden kurssivalinnat, moikka!

2 kommenttia:

 1. ohhoh, onpas sulla hyvät numerot! :) minne meinaat lukion jälkeen? :)
  - kameli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yliopistoon varmaan kieliä tai psykologiaa lukemaan.

   Poista