tiistai 11. lokakuuta 2011

Kimmeltäviä kysymyksiä

1. Millainen korujen käyttäjä olet?
Olen melko kaikkiruokainen korujen suhteen - pidän massiivista koruista, mutta myös yksityiskohtaisista. Kulta ja hopea - kumpikin käy, mutta suosin kyllä enemmän hopeaa.
2. Mistä hankit korusi?


"Rihkamakoruni" hankin useimmiten GinaTricotista tai H&M:ltä. Ostan koruja, olivatpa ne alennuksessa tai ei. Ns. aidot koru hankin kultasepänliikkeestä, mutta niitä kyllä harvemmin ostelen, useimmiten saan lahjaksi.
3. Miten säilytät korujasi?


Nykyään säilytän korujani hyvin. Ennen ne olivat yhtenä myttynä laatikossa, nykyään ne roikkuu siististi peilin molemmin puolin. Sormukset ja rannekorut ovat "pitkähäntäisessä kissassa". Arvokkaammat riipukset säilytän korulaatikossa.
4. Mikä on rakkain korusi ja miksi?

Ehkäpä rakkain koruni on nominationit, sillä ne kantavat niin monta muistoa mukanaan. Toinen rakas koru minulle on rippiristi, joka on kaulassa päivittäin.
5. Mistä korusta unelmoit tällä hetkellä?


Tällä hetkellä unelmoin uusista nominationpaloista (haluaisin saada nimeni loput kirjaimet). Pidän myös erilaisista Kalevala-koruista, joten ne ovat aina tervetulleita!Haasteen sain ihanaiselta Nooralta ja haaste lähtee eteenpäin OprilleTanjalleKiki Carouselille ja Mirkalle.3 kommenttia:

 1. Hei tää on kiva! Täytyypä tehdä :-)

  VastaaPoista
 2. Oho, onpas muuten hämmentävän erilainen blogihaaste, ei tarvii vaan kertoilla randomfaktoja. Haluan muuten nähdä kuvan tosta sun sormuskissasta! Se vaikuttaa liian söpöltä :D
  Ai mä en ookaan ainoa, jonka korumaku on kalliimpaan suuntaan, koska Kalevala <3

  VastaaPoista
 3. Lumira: Pitääpä joskus laittaa kuva tuosta. Siltä puuttuu pala toisesta korvasta :/ Jep, Kalevala <3

  VastaaPoista