keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Harrastukset part 5. Liikunta

Viime kesänä mä innostuin liikunnasta ihan eri tavalla, ennen sitä olin ollut vain ihminen, joka liikkuu, kun on pakko (lue = liikuntatunneilla). Viime kesänä mä aloin saamaan hyvän olon tunteen lähes jokaisen treenin jälkeen ja siitä se innostus alkoi sitten nousemaan.


Mutta, mikäpä olisi elämä ilman ongelmia? Loppukesästä/alkusyksystä minulla alkoi ilmetä ahdistuskohtauksia treenin aikana ja siitä asti oon ollut nyt levossa ja lievästi sanottuna v*tuttaa, koska alku näytti niin lupaavalta. Kohtauksien pelossa en ole uskaltanut treenata. Mutta ei ihminen voi mitään terveydelleen. Vihdoin tällä viikolla sain lääkäriltä lähetteen astmatesteihin, että saataisi vihdoin selko tähän minun tautiin, joka on ilmennyt enemmän tai vähemmän viime keväästä asti.


Pidetään peukut pystyssä, että kaikki kääntyy lopulta hyväksi ja, että minä pääsen pian taas liikkeelle. Urheilukärpäsen pureman sivuvaikutukset ovat jo ilmenneet... ;)

6 kommenttia:

 1. minkä treenin jälkeen? oletko varma ettet vaan ole aloittanut liikuntaa liian raskaasti..?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Olen suunnitellut treenini yhdessä fysioterapeutin kanssa, joten en usko aloittaneeni liian raskaasti. :)

  VastaaPoista
 3. mitä sä treenaat? :) tai siis tarkotan että mitä lajia ja millä tavalla? :P

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Mä käyn salilla tekemässä mulle suunniteltua kunto-ohjelmaa.

  Meidän kunnassa on tosi huono mahdollisuus harrastaa paljoa mitään (ellei halua pelata lentopalloa, jota olen joskus harrastanut). Ei ole mahdollisuuksia. Esim. haluaisin aloittaa tenniksen, mutta ei ole mahdollisuuksia.

  VastaaPoista
 5. meidänkin kunnassa oli huonot harrastusmahikset, mutta me soitettiin kuntaan ja hommat lähti rullaamaan :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Pitäisi varmaan ottaa yhteyttä.

  VastaaPoista