lauantai 23. marraskuuta 2013

Lokakuun lempparit

Vihdoin on aikaa naputella tämä teille! Kuvat on ollu muokattuna koneella jo jonkin aikaa, mutta yksinkertaisesti tää viikko (ja pari edeltävää) on ollu aika killereitä. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Lokakuun lemppareita (ja tulevien kuukausienkin) löytyy 13 kategoriasta, joten let's go!
Lokakuun lempparibiisi oli ehdottomasti Sannin "Me ei olla enää me". Kappale kuvaa todella hyvin mun muutama entistä ihmissuhdetta - voisi jopa kliseisesti sanoa, että kappaleet on kuin mun elämästä kirjoitettu. Niin, ja muutenkin kaunis kappale ja hyvä artisti!
Lokakuun (ja tämänkin hetken) lempparivaate oli mun positiivisuus-paita! Tämä ihanuus on ostettu nyt syksyllä BikBokista. Oonkin tässä todennut, että mä tarviin varmaan jonkin maanantain positiivisuus-paidan - ikuinen pessimisti kun oon... Mut oikeesti, tää paita pitää mun mielen korkeella, niin kumma juttu kun se onkin!
Lokakuun lempparikosmetiikka oli ehdottomasti Lumenen CC-voide sävyssä light. Mun vanha BB-voide loppu ja päätin kokeilla tätä uutta CC-voidetta. TYKKÄÄN! Sopivan peittävä, mutta kevyt.
Lokakuun lemppari hiustuote oli Wellan Luxeoil - "jälleenrakentava eliksiiri". Mun kuivat latvat kiittää! Tekee hiuksista ihanan ravitun oloiset ja pehmeät, ja lisää tietty kiiltoa!
Salia tuli tehtyä aika vähän lokakuussa, koska olin aerobispainotteisella. Siis lenkkipolku kutsui tavallista enemmän! 
Lokakuun ylivoimaiseksi lemppariostokseksi nousi mun uusi kamera! Tykkään tosi paljon - helppo käyttää ja huomattavasti parempi kuin edellinen kamera!
Lokakuun lempparikisukuvia on tällä kertaa Miisun pentukuvat. Tein enkun tunnille suullisen esitelmän meidän kisuista, niin tuli ihasteltua näitä kuvia - miten se on ollutkaan niin pieni?
Lokakuun lempparijuttu oli ehdottomasti LOMA! Vaikka mä oon sen jälkeen ollut jo omalla minilomalla ja sairaslomalla, on mulla silti ikävä oikeelle lomalle. Onneks jouluun ei oo montaa viikkoa...
Lokakuun lemppari (ja ainoa) leffa oli leffa nimeltä Olympos on valloitettu (Olympos has fallen). Kiva toimintapätkä (en vaan tykkää tuosta suomenkielisestä nimestä... :D). Enemmän on tullut katottua sarjoja.
Lokakuun (ja tän hetken myös) lempparisarja oli Gossip Girl. Se on vaan niiiin koukuttava - sain just viime viikonloppuna 5. kauden katsottua ja taitaa olla niin, että kohta on pakko aloittaa 6. kausi...
Lokakuun lempparihaju oli kookos = nam!
Lokakuun lemppari DIY oli Novita Teddystä mun itse suunnittelema liivi. Tän suunnittelu oli kivaa - toteutus on vaan vähän viivästynyt joululahjatehtailun vuoksi.
Lokakuun lempparikirjat oli Sofi Oksasen Puhdistus ja Khaled Hosseinin Tuhat loistavaa aurinkoa. Nää tuli luettua yhteen kouluprojektiin. Mielenkiinnolla odotan sitä, millaisia näiden kirjailijoiden muut romaanit on - nää oli nimittäin tosi lupaavia!

Sellaiset (hieman myöhäiset) lempparit!

Mitäs tykkäsitte?

3 kommenttia:

  1. ei hyvänen, että toi hosseinin kirja oli ihana! lainasin kirjastosta just äikän juttua varten, mutta pakko ostaa omaks, kolahti nimittin ja kovaa! ei menny montaa tuntia kun ton hotkasin :)

    VastaaPoista
  2. niin ja suosittelen stalinin lehmiä oksaselta, sekin on tosi vaikuttava kirja :)

    VastaaPoista
  3. Kannattaa ehdottomasti lukea Hosseinin Leijapoika. Kaikessa karuudessaan oikein mainio teos.

    VastaaPoista