lauantai 9. marraskuuta 2013

Dreaming of my future

Olin eilen lukioni kanssa Jyväskylässä abipäivillä. Itse kiertelin koko päivän yliopistolla ja tulin entistä enemmän varmemmaksi siitä, että se on minun paikkani - Jyväskylä ja yliopisto.

Kävin kuuntelemassa siis kasvatustieteiden ja psykologian esittelyt. Kasvatustiede taitaa näistä kahdesta olla se minun juttu - on psykakin kivaa, mutta en ehkä kuitenkaan halua siitä ammattia. Lopun ajan vaan fiilistelin yliopistotunnelmaa ja kiertelin eri pisteillä kyselemässä ihmisiltä eri asioita.
Näillä näkymin olen siis hakemassa Jyväskylään ensi keväänä lukemaan luokanopettajaksi! Jännää muuten sanoa tuo ääneen! Vastahan mä olin natiainen ja leikittelin ajatuksella, mikä minusta tulee isona. Tiedän, että OKL:än on vaikea päästä, mutta ei mun maailma siihen kaadu, jos ensimmäisellä ei onnista. Sitten yritetään seuraavana vuonna uudelleen. Avoin yliopisto ja työskentely on keksitty. Ja itseasiassa välivuosi kuulostaisi erittäin lupaavalta.
Ammatinvalinta ei oo ollut mulle mitenkään ylitsepääsemättömän hankalaa, sillä mulla on vahva tunne siitä, että mä haluan opettaa. Viime aikoina mulla on vain pyörinyt päässä se, haluanko jonkin aineen opettajaksi vai luokanopettajaksi. Toisaalta jälkimmäisessä on se hyvä puoli, että samalla voi olla jonkin aineen opettaja ja luokanopettaja. Siksi olen nyt kallistumassa sen puoleen - mutta onneksi tässä on vielä muutama kuukausi aikaa miettiä!
Tsemppiä teille jokaiselle, jolla on sama asia mietinnän alla!
Muistakaa seurata unelmianne!

2 kommenttia: