sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Syyskuun lempparit

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Mun oli tarkoitus tehdä tämä postaus jo viikolla (kuvasinkin nämä kaikki valmiiksi), mutta se sitten jäi kiireen jalkoihin ja nyt viikonloppu on mennyt ihan hirveää vauhtia. Mutta nyt tämä olisi tässä!

Syyskuun lemppareita löytyy 12 kategoriasta, joten eiköhän aloiteta ;)
Viime aikoina mä oon vaan aina enemmän tykästynyt Cheekin musiikkiin. Uusi levy löi ihan kympillä. Mä jotenkin osaan samaistua tähän levyn avausraitaan: Älä pyydä mitään. Mä haluan olla ihan vain oma itseni. Eiköhän siinä ole ihan tarpeeksi perustelua kuun lempparibiisille :)
Syyskuun lempparivaate oli monen muun kuukauden tapaan tämä Stadiumista keväällä ostettu 3/4-hihainen paita. Tää on niin ihanaa materiaalia - lämmin, pehmeä jajaja... Rakkauspaita!
Tämän kuun lempparikosmetiikka oli tällä kertaa ripsari. Mä oon yleensä ollut täysin Lancomen orja (Hypnose Doll eyes  = rakkaus!), mutta nyt mä löysin sille tosi hyvän (ja suht halvan) kilpailijan! Mulla on tapana ostaa ripsareita tarjouksista varastoon ja tää on yksi sellasista, mikä on vaan tarttunut joskus mukaan. Positiivinen yllätys, tykkään. Kyseessä siis Maybellinen Illegal lenght-ripsari.
Syyskuun lemppari hiustuote oli tällä kertaa Color maskin Pepper-värihoito. Mä oon päättänyt, että mä en värjää hiuksia ennen kevättä (ellei oo ihan ääripakko!). Siks nää värimaskit on tosi hyviä - saa vähän vaihtelua :)
Meikä, nykyinen liikuntanarkkari :D, ihastui syyskuussa Less Mills BodyPumppiin. Mä vaan tykkään "rääkätä" itseäni eri tavoin ja pumppi on sellaiseen just sopiva. Ohjaajakin on ihan kiva :) Lisäks mä tykkään siitä, että pumppi on kaksi kertaa viikossa (maanantaina illalla ja lauantaina aamulla).
Kuukauden ehdoton lemppariostos oli nämä uudet Reebookin treenikengät! Hinta ei ollut niin paha ja alennuskuponki auttoi asiaa :) Näillä on tullut nyt liikuttua jo kymmeniä tunteja ja jalat kiittää!
Lemppari kisukuva tällä kertaa on meidän Maisasta. Tilanne ei ehkä oo niin kiva (hiiri oli jo kyllä kuollut...), mutta tuo Maisan ilme! :D
Kuukauden ehdoton lempparijuttu oli se, kun sai sanoa heipat ruotsille kirjoitusten ja suullisen kokeen ollessa ohi. Sekä tietty siihen liittynyt enkkulakon päättyminen! Ei mulla mitään ruotsia vastaan ole, mutta monen kuukauden pänttääminen oli ohi!
Kuukauden lempparileffa oli Millerit. Hulvaton komedia, hyvä seura - eipä se muuta tarvitse.
Syyskuun lemppari TV-sarjat olivat Gossip Girl ja True Blood. Itse asiassa mä en katsonut GG:tä, mutta sitä tuli vaan niin hirveä ikävä, että on varmaan pakko seuraavaksi korkata 5. tuottari.... True Bloodin 6. kauden katsoin kuun lopulla enkkulakon päätyttyä, tykkäsin, vaikka ei ehkä paras tuottari.
Mun lempparihajuvesi on jo pitkään ollut Lady Gagan Fame. Tämä kuukausi ei tehnyt poikkeusta. Ei liian voimakas, mutta silti sellainen....kiva.
Syyskuun lemppari DIY oli tällä kertaa villasukat. Syyskuussa valmistui viimeiset KYH-parit. Ja itse asiassa kuvassa olevat parit on viimeisenä valmistunut kaksikko. Tykkään kummastakin kovasti!

Sellaista, mitäs tykkäsitte?

1 kommentti:

  1. Oi, sielläkin on ihana kisu ilahduttamassa eloa :)

    summer-suvi.blogspot.fi

    VastaaPoista