perjantai 2. elokuuta 2013

Päivä Kiteellä

Viime viikon keskiviikkona oli jälleen aika hypätä autoon ja nokka kohti tuntematonta! Tällä kertaa kohteeksi valikoitui Kitee, jossa kukaan meistä ei ollut koskaan käynyt.

Maaseutumatkailuasuksi valikoitui seuraavanlaista:
paita GinaTricot / hame DIY / converset / kello JetSet / nominationit

Suuntaansa autossa sai istua reilut kaksi tuntia, joten Kiteelle saapuessa kahvihammasta kolotti jo (minun tapauksessani kaakaohammasta). ABC oli varma valinta :D
ABC:ltä jatkettiin sitten Kiteen Kotiseutumuseolle, jonka takia me oikeestaan oltiin matkaan lähdetty, siellä nimittäin tällaiselle NW-fanille oli oikea taivas - huone täynnä NW-kamaa! Museon löytäminen vaan meinas teettää ulkopaikkakuntalaiselle ongelmia, mutta kyllä se lopulta löytyi!
Museon jälkeen piipahdettiin viereisessä vaateliikkeessä, jonka jälkeen lähdettiin ajelemaan kohti Marimekon tehtaanmyymälää. Kummastakaan puljusta lähdin tosin tyhjin käsin :( No, kukkaro kiitti.

Mutta sitten suunnattiin katsastamaan Kiteen kirkko, joka oli tosi kaunis!
Kirkosta lähdettiin sitten ajamaan kohti Kitee Zoota, jossa käytiin moikkailemassa eläimiä. Harmi vaan, että sattu olemaan suht. lämmin päivä, niin suurin osa eläimistä nukku. Mutta ei voi mitään, supikoirat ja näätä viihdytti meitä senkin edestä!
Kiteeltä ajeltiin sitten Savonlinnan kautta kotia ja matkalla perinteisesti käytiin syömässä Savonlinnan Seurahuoneen katolla olevassa muikkubaarissa (itse tosin en muikkuja syö). Mutta kana on hyvää!
Sellainen päivä, mukava reissu oli - tällaisia voisi tehdä useamminkin :)

2 kommenttia: