maanantai 1. huhtikuuta 2013

Shine bright like a diamond

Hiuspostausta luvassa taas pitkästä aikaa!

Kyllästyin tässä vähän aikaa siihen, että mun punaiset hiukset näyttää enemmän ruskeilta kuin punaisilta (tummuutensa takia) ja päätin, että asialle on tehtävä jotain.

No, eikun vaan nokka kohti kaupan värihyllyä ja hommiin!

Lähtökohdan voitte katsoa mun asukuvista, mutta tosiaan sellainen tummanpunaruskee (erittäin vaikea saada toistumaan oikein kuvatessa, milloin on ruskean musta, milloin ruskean punainen tai punainen...).

No, ensimmäisenä päähän iskettiin nämä.
Ensin meillä oli vaan yksi värinpoisto, kun ajateltiin, että se riittää. Eipä riittänyt ja äiti kävi hakemassa toisen seuraavana aamuna.

Värinpoistojen jälkeen tulos oli tällainen:
"Hieman" epätasainen, hahah. Latvat ei kyllä todellisuudessa olleet noin tummat.

Seuraavaksi iskettiin sitten tällaista päähän:

Ja lopputulos oli seuraava:

Yllättävän tasainen lopputulos, ja ennen kaikkea kirkas! Näissä kuvissa väri ei pääse vielä aivan oikeuksiinsa, mutta parempaa kuvaa lopputuloksesta tulette näkemään asukuvissa!

Tässä siis vielä kaikki, mitä tuli tuohon hiuspehkoon upotettua tuon viikonlopun aikana. Voin sanoa, että ole onnellinen, ettei tarvitse tuollaista rumbaa käydä läpi ihan kohta! Hahah.

Mun hiukset on kaikesta huolimatta aika hyvässä kunnossa (onneksi), ja käytän toki koko ajan punaisille hiuksille olevia tuotteita ja hoitavia latvahoitoaineita.

Tarkoituksena on pysyä tässä ainakin vähän aikaa ihan punapäänä (kirkkaana sellaisena), mutta saa nähdä, milloin on luvassa taas muutoksen tuulia.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti