tiistai 5. helmikuuta 2013

You make me feel alive

Helsingin viikonloppu onnistuneesti takana!

Perjantaina lähdin kokeen jälkeen klo 10.50 bussilla Varkauteen ja reippailin asemalta äidin töihin (n. 3 km). Siinä sitten odottelin n. 45 min, että päästiin lähtemään kohti Helsinkiä. Matka meni osittain nukkuessa ja pitäessä äidille seuraa. Mua se ei vielä rattiin päästänyt :D

Matkalla pysähdyttiin "hauskan" kyltin luona.
Eli. Hauskaa kyltissä meidän mielestä oli se, että Lusi on paikka Heinolan lähellä. Ja Lucie sanotaan kuin Lusi, joten Lucie halusi ehdottomasti samaan kuvaan kyltin kanssa. :D

Tuusulaan saavuttiin joskus vähän ennen viittä ja siinä äkkiä purettiin auto ja suunnattiin Jumboon ostoksille. Illalla sitten syötiin hyvin ja pelattiin korttia.

Lauantaina selviydyttiin Helsinkiin puolen päivän jälkeen. Siitä huolimatta paljon tuli shoppailtua ja jalat huusi hallelujaa kun päästiin vihdoin syömään. Jos uskoo Instagramiani, tuli sitä syötyäkin...


Ensin käytiin "Amerikka-kaupassa" ostamassa paaaljon herkkuja ja Root beeria.
Toiseksi käytiin syömässä Ben&Jerry'sillä jäätelöä
Ja illallisella käytiin Vapianossa, jossa seuraamme liittyivät myös mummi ja vaari. Voin vain kehua Vapianoa! Ihanaa ruokaa, kiva henkilökunta ja hyvä sijainti. Hinnassakaan ei moittimista. Toistekin menen varmasti!
Sunnuntaina olikin sitten kotiin lähdön aika. Äiti kävi viemässä Lucien junalle ennen puolta päivää, koska hän meni kaverinsa luokse Riihimäelle vielä yhdeksi yöksi. Me puolestamme lähdimme ajelemaan Vuosaareen äidin siskon luokse. Siellä vierähti tunti jos toinenkin ja kotiin päästiin lähtemään vasta joskus neljän (?) maissa. Kotiin tultiin vähän ennen yhdeksää illalla.

Kiva viikonloppu! Tällaisia useamminkin.

Maanantaina käytiin sitten hakemassa Lucie Pieksämäeltä (yksi lähimmistä juna-asemista) ja minä sain ensimmäistä kertaa ajaa kunnolla matkaa! Oli kivaa :)

No, mutta. Mitäs mieltä olette siitä, että laittelen välillä Instagram-kuvia teille tänne blogiinkin (muutakin kuin sivupalkkiin)? Myönnän, että järkkäri kulki kyllä laukussa koko viikonlopun, mutta kuvasaldo on huimat pari kuvaa (päivän asut)... Hups.

Seuraavaksi onkin sitten luvassa ostospostausta ja päivän asuja reissun ajalta :) Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti