sunnuntai 10. helmikuuta 2013

What doesn't kill you makes you stronger

Iiris nakkasi mua haasteella tässä joku aika sitten ja nyt ajattelin vihdoin vastailla hieman! 

Eli, haaste menee näin!

1. kiitä haasteen antajaa
2. jaa haaste kahdeksalle bloggaajalle ja ilmoita heille siitä
3. kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi


Ok. 1) suoritettu, joten siirrytään kohtaan 2.

Haastan seuraavat ihmiset:
Noora
Anna
Ale
Sita
Tanja
Maia
Senja
Karoliina

Ja sitten ne faktat:

1. Mä stressaan ihan liikaa. Vaikka tavallaan tiedän, että saan kaiken hoidettua ajoissa, stressaan silti AINA. Hullua, tiedän.
2. Oon melko nirso. Tämä johtuu suurimmaksi osaksi mun muutamasta ruokarajoitteesta (ulkomaalainen tomaatti (niissä on jtn säilöntäaineita, joihin mun iho reagoi), laktoosi-intoleranssi, punainen liha (varsinkin sika) yms.). Joidenkin ihmisten on todella vaikea tajuta, että mä EN syö sianlihaa (juhlat ja osittain kouluruoka on toosi kivoja, koska mulla ei oo yleensä ruokaa (keskuskeittiö ei aina muista toimittaa ruokaa koululle)).
3. Mä oon aika herkkä ja siis saatan itkeä tosi helposti. Jos joku esim. ei mee niin kuin oli tarkoitus, saatan ihan yks kaks rueta itkemään. En tosin halua näyttää "heikkouttani" muille, joten pyrin välttämään itkemistä julkisilla paikoilla. Saatan myös rueta itkemään, kun kuuntelen musiikkia. Oon siis tosi tunteikas.
4. Varsinkin silloin, kun on rankkaa, kuuntelen paljon musiikkia. Viime syksynä, kun mulla oli ihmissuhteissa vähän ongelmia varsinkin seuraavat kappaleet soivat repeatilla:
Jonne Aaron - Jippikayjei
Kaija Koo - Vapaa
Kaija Koo - Kaunis, rietas, onnellinen
Cheek - Mitä tänne jää?
Vår tid - Vårt Land
5. Oon aivan liian perfektionisti. Mua ärsyttää se joskus, mutta oon tavallaan oppinut elämään sen kanssa. Oon älyttömän perfektionisti siinä, mitä kouluun tulee ja se aiheuttaakin mulle useimmiten mun stressin. Lisäksi mua ärsyttää se, jos löydän virheen (vaikkakin pikkiriikkisen!) jostain mun tekemästä neuleesta yms. haluaisin aina purkaa ja tehdä uusiks, mutta yleensä äiti ylipuhuu mut. :D Oon yrittänyt opetella enemmän "välinpitämättömäksi", mutta no jaa. En tiiä oonko edistynyt.
6. Rakastan vain olemista! Tää on tosin toooosi harvinaista, koska aina on ihan liikaa tekemistä. En ees muista, millon oisin voinut kunnolla höllätä ja olla vaan, ilman että olisin aatellu, että "mulla ois kyllä joku tärkee homma tekemättä...".
7. Mä oon välillä tosi erakko. Mä tykkään olla aika paljon omissa oloissa, saan hyvin ajan kulumaan itseksenikin. Ilman kissaa en tosin voisi olla, oon ajatellut(päättänyt), että sitten kun mä muutan pois kotoo, mun on pakko hankkia kissa!
8. Lukion jälkeen mä haluun yliopistoon joko Jyväskylään tai Tampereelle. Pääaineeksi "ottaisin" todennäköisesti ruotsin tai psykologian. Ne on mun lemppariaineet koulussa.

+ yksi ylimääräinen: Kuten, jo jotkut teistä tietääkin, mä oon ihan mieletön Nightwish-fani ja tälläkin hetkellä haluaisin sarjassa jokaiselle festarille, jossa se ensi kesänä esiintyy. Saa nähdä, miten käy ;) Livenä oon nähnyt (nopeiden laskutoimitusten tuloksena) 4 kertaa ja voisin mennä aina vaan uusiksi. Siihen en kyllästy varmaan koskaan!

+ toinen ylimääräinen: Mun on vaikea tajuta, että mä täytän 18 vuotta 113 päivän päästä! Onneksi tämä kevät on täynnä vaikka mitä kivaa, mm. matkailua sekä kotimaassa että ulkomailla, niin aika menee nopeammin!

Siinäpä tämä yöllinen avautuminen!

Kiitos Iirikselle ihanasta haasteesta!

8 kommenttia:

 1. jee! kiva, että jaksoit kirjottaa noinkin paljon :) musta on paljon kivempi et ihmiset kirjottaa nää faktat vähän pitempinä, koska se on paljon mielenkiintosempaa ku lukea faktoja tyylillä "tykkään musiikista."

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta Heidi ja ihanaa sunnuntaipäivää! <3

  VastaaPoista
 3. missäpäin kuopioo se punnitse&säästä pulju mahtaa sijaita mistä oot kertonu monet kerrat!

  VastaaPoista
 4. Voitko kertoa, että miten ton Instagramin saa näkymään tossa blogissa, niikun sulla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seurasin Nooran tekemiä ohjeita:

   http://curiousnoora.blogspot.fi/2012/10/curiousnoora.html

   Poista
 5. Toi kolmonen on niiiin sama mulla itellä :-D pillitän aina!

  VastaaPoista