keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Viikonloppu ♥

Heippa ihanaiset!

Meikäläisellä alkoi nyt viikonloppu. "Rankka" kolmen päivän viikko on ohi: maanantaina oli äikän ope pois, joten äikän itsenäisiä ja ruotsia. Tiistaina filosofiaa ja hissaa. Tänään kokeen palautuksia ja ruotsia. Helppoa sanoisinko. Tai no, tänään olisi ollu äikkää, mutta ope oli edelleenkin pois ja mä olin tehtävät jo tehnyt, joten sain hölläillä. Mulla olis pitänyt olla tänään soittis, mutta mun tuurilla soitonopettaja perui sen ja meninkin istumaan itsenäisyyspäivän juhlaan, jossa lakitettiin myös yksi ylioppinut.

Koeviikko meni mun yllätykseksi tosi hyvin, kyseessä oli kuitenkin vaikeita aineita ja tuntui, että aika ei riitä sitten millään. Mutta siitäkin selvittiin. Ensi viikolla pitäisi selvitä sitten kurssinumerot.

Tosiaankin, neljän päivän viikonloppu alkoi ja suunnitelmia on runsaasti! Ensinnäkin olisi tarkoitus aloitella saksan 2. kurssia, leipoa pipareita, penkoa vaatekaapeista turhat tavarat pois (projekti on jo vaiheessa), katsoa linnanjuhlat, shoppailla, kestitä vieraita.... Siinä se sitten meneekin. Niin, ja tietenkin nukkua! Ja mahdollisesti saada teille jotain luettavaa ;)

P.s. Mitäs tykkäätte blogin uudesta, pelkistetystä, ulkomuodosta? Itse tykkään ainakin kovin!

1 kommentti:

  1. Tykkään kovasti, kun nyt saan tekstistä selvää :D

    VastaaPoista