torstai 6. joulukuuta 2012

I left my heart in Dubai

Kuten olen jo varmasti mainunnut aikaisemminkin, Dubaissa oli mahtavaa! Lähtisin heti uudelleen, jos olisi mahdollisuus. Jälleen yksi paikka lisää, jonne täytyy päästä uudelleen, koska niin paljon jäi vielä näkemättä tuosta alati kasvavasta miljoonakaupungista. Seuraavalla kerralla pitää kyllä käydä katsastamassa myös Abu Dhabi, jonne on muistaakseni Dubaista n. 150 km.

Viikkoon mahtui paljon auringossa köllöttelyä ja yleensäkin rentoutumista, shoppailua, hyvää ruokaa ja juomaa sekä pari nähtävyyttäkin. Koska tiesimme, että viikko on kohtalaisen lyhyt aika, emme edes yrittäneet juosta tukka putkella nähtävyydeltä toiselle. Pyhitimme matkan rentoutumiselle ja rauhalliselle kiertelylle.

Lento ei ollut mun mielestä mitenkään hirveen pitkä, n. 6 h.


Todella hyvää jäätelöä, tulikin vierailtua useampana iltana... ;)Dubai Mallissa oli aivan ihana ranskalaistyylinen herkkukauppa!
Ihana sisäsuihkulähde Dubai Mallissa

Hahah, jotenkin niin hauskaa, että kauppakeskuksessa on iso luisteluareena! Dubai Mallista tämäkin.

Dubai Mallista oli myös sisäänkäynti maailman korkeimpaan rakennukseen: Burj Khalifaan (828 m). Siellähän oli pakko käydä!
Burj Khalifa päivällä..
... ja yöllä
Jonkin illan hyvä kanaceasar-salaatti!Ski Dubaita käytiin ihan utelaisuudesta vilkaisemassa, sijaitsee The Mall of Emirates-nimisessä kauppakeskuksessa.

Dubai Fountain

Loman lukusaldo

Näitä matkakuvia katsellessa tuli todellinen matkakuume! Saa nähdä, mistä itsensä seuraavaksi löytää..?

Seuraavaksi paljastan, mitä mm. näistä pusseista paljastui.... Joten, stay tuned!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti