lauantai 1. syyskuuta 2012

Let's hope the best

Sori taas tää mun pieni blogihiljaisuus, mutta tällä viikolla ei ole hirveämmin ollut fiilistä tai aikaa blogata.

Syy kiireeseen ja alavireiseen mieleen on ollut se, että meidän Miisu on sairaslomalla. Viime sunnuntaina kissat oli ihan normaalisti ulkona, kun meidän pihaan juoksi joku vieras koira ja hyökkäsi Miisun kimppuun. Siitä sitten kiireellisenä eläinlääkärille Kuopioon, jossa sanottiin, että Miisun vasen etutassu on vaan pahasti venähtänyt. No, särkylääkkeitä saatiin mukaan pariksi päiväksi.
Torstaina kun särkylääkkeiden vaikutus loppui, huomattiin, ettei Miisu pysty kävelemään toivotulla tavalla (edistystä ei siis ole tullut, kuten olisi pitänyt). No, perjantaina sitten soitettiin jälleen eläinlääkärille, josta saatiin sitten kissoihin erikoistuneen ortopedin yhteystiedot ja lopulta sitten aika perjantaille. Ortopedi tutki Miisun ja totesi röntgen kuvista, että Miisun vasemman etutassun värttinäluu on poikki.

Nyt Miisulla on väliaikaisesti lasta tassussa:
Miisulla on nyt edessä kaksi suht. isoa leikkausta, joilla tuo tassu pitäisi tulla kuntoon. Ensimmäinen leikkaus on edessä nyt tiistaina ja toinen myöhemmin syksyllä. Näin ollen Miisulla on edessä piiiitkä sairasloma. :(

Ymmärrätte nyt varmaan, että ajatukset ei ole olleet ihan ensimmäisenä blogissa. Toivotaan parasta, että Miisu toipuu hyvin!

1 kommentti: