maanantai 10. syyskuuta 2012

It's Storytime!

Yksi tämän vuoden kohokohdista tulee olemaan kohdallani varmasti lauantai 10.11. Arvaatteko jo miks?

Jokaisella teistä on varmaan jo tiedossa, että minä fanitan eniten koko maailmassa Nightwishiä - olen fanittanut melkein koko ikäni. No.. Viimeisen parin vuoden ajan olen odottanut ensinnäkin Nightwishin Imaginaerum-albumia (joka julkaistiin marraskuussa 2011) ja siitä tehtyä elokuvaa, joka saa ensi-iltansa marraskuussa 2012.
Muutama viikko sitten lehditötiedotteessa ilmoitettiin, että elokuvan maailman ensi-ilta on  lauantaina 10.11. Hartwall Areenalla, Helsingissä. Samana iltana nähdään (elokuvan lisäksi) myös Nightwish konsertoimassa siellä. Arvaatteko jo mitä ajan takaa? ;)

No, vihdoin asiaan. Lipunmyynti nimittäin alkaa tänään tällä kyseisellä kellonlyömällä (klo 9.00). Itse olin tosin niin onnekas, että sain liput hommattua jo pari viikkoa sitten ennakkoon!
Uskon, että tästä illasta tulee todella ikimuistoinen! Kolmas kerta jo tänä vuonna, kun näen Nightwishin livenä, mutta sehän ei menoa hidasta - päin vastoin! Ja kaiken lisäksi pääsen näkemään kauan odottamani elokuva maailman ensi-illan - mikä voisi mennä pieleen, kun on tuollainen kattaus luvassa?

Tässä vielä elokuvan traileri. Elokuvahan tulee teatterilevitykseen hieman maailman ensi-illan jälkeen, joten kannattaa viimeistään silloin käydä tsekkaamassa, millainen pätkä on kyseessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti