perjantai 29. kesäkuuta 2012

26.6.

Shoppailu asua tiistailta, kun käytiin Kuopiossa. Oli just sopiva ilma alennusmyynneille - ei tippaakaan liian kylmä tai kuuma!
toppi GinaTricot / paita VeroModa, Tuuri / farkkucaprit Seppälä (itse farkuista lyhennetyt) / kaulakoru Irlannista / panta Glitter / sukat Lindex / tennarit H&M / nominationit

2 kommenttia:

 1. aww, tuo paita käy sulle iha tajuttoman hyvin ja ihanan värine! :3 mut haluisin tietää, että millasilla ohjelmilla sä treenaat ja mitenkä paljon, kun näytät, että oisit hoikustunu iha hirmu paljon! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)

  Mä treenasin keväällä enemmän kuin nyt, kun mulla oli 1-2 kertaa viikossa koulun puolesta liikuntaa ja sitten kävin salilla.
  Nyt oon käynyt about kerran viikkoon salilla (paitsi kun olin kipeenä alkukesästä).

  Mun treeni on yleensä seuraavanlainen:

  Lämmittelyksi teen crossilla 1 km (taso 5) tai juoksumatolla 500 m. Sitten jalkaprässiä 3-4 x 15-20 toistoa painoilla 25-45 kg. Käsiä/lapoja 3 x 15 toistoa 18 kg painoilla ja vatsalihaksia koneella about 60-80 kpl (paino 23 kg) ja ihan manuaalisesti selkälihaksia 3 x 20 kpl. Loppuun teen venyttelyn ja loppuverryttelyn pyörällä tai crossilla.
  Joskus teen enemmän jalkoja/käsiä tai saatan soutaa.

  Lisäksi mä oon lopettanut oikeestaan kokonaan karkin syönnin (mitä nyt joskus tosi harvoin jotain ostan Punnitse & Säästä-kaupasta). Jäätelöö menee edelleen melko paljon, mutta keksiä en oikeestaan ollenkaan syö enkä hirveesti mitään leivonnaisia, ellen oo sitten leiponut, mutta melko harvoin silti.

  VastaaPoista