sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Last few days

Eilen kotiuduin Helsingistä ja tämä päivä onkin sitten mennyt potiessa flunssaa, joka alkoi jo torstain ja perjantain välisenä yönä. Ei oo kiva kaveri tää flunssa.


No mutta, kuvia ei ole muuta kuin Korkeasaaresta, jossa vierailtiin perjantaina (en antanut taudin latistaa intoa). Mutta siitä ajattelin tehdä ihan oman kuvatulva-postauksen, koska kuvia on paljon. Päivän asujakin olisi muutama kappale, mutta niistä lisää myöhemmin.


Viiteen päivään sisältyi paaaljon hyvää ruokaa, naurua, korttipelejä, shoppailua (josta siitäkin lisää myöhemmin) ja pitkiä yöunia - ei pidetty mitään kiirettä aamuisin.


Siinäpä tiivistettynä viime päivät. Tänään oon tosiaan potenut tätä flunssaa ja tehnyt filosofian itsenäisien ensimmäisen tehtävän (enää 9 tehtävää jäljellä!).


Nyt vaan peukut pystyyn, että kykenen lähtemään Pohjanmaalle ensi viikolla! Olisi niin mukava päästä moikkaamaan kummityttöä ja käymään Tuurissa, joka sijaitsee sopivasti matkan varrella.


Saa nähdä, miten asiat järjestyy.

3 kommenttia:

  1. Tuli tässä mieleen, kun nyt oot menossa lukion kakkoselle, niin joko sulla löytyy vanhojentanssipari ja joko oot suunnitellut millaisen mekon hankit? :)

    VastaaPoista
  2. vanhojen tansseista ois saanu nii ihania postauksia.. vink vink, vielä voit muuttaa mieltä;) nimittäin tulet katumaan sitä lopppuikäs jos et tanssi koska kokemuksesta voin kertoa että se oli elämäni hienoin päivä ja tunsin itseni todella kauniiksi :)

    VastaaPoista