perjantai 6. joulukuuta 2013

Sininen ja valkoinen värit ovat vapauden

Vaikka vuorokausi alkaa kohta jo vaihtua, ajattelin tulla vielä toivottelemaan kaikille mukavaa itsenäisyyspäivää! Toivottavasti kaikkien päivä on ollut mukava :)

Tämän vuoden itsenäisyyspäivä (tai  itse asiassa itsepäisyyspäivä kuten monet meidän lukion opettajista sanoi) toi mukavan pikku tauon tähän viikkoon. Kuluva viikko on ollut aivan tajuttoman kiire - uusi ja viimeinen jakso lukiota kun alkoi. Eilen oli onneksi vähän kevyempi koulupäivä ensimmäisen tunnin peruutuksen ja itsenäisyys- ja yo-juhlan vuoksi.

Eilen myös asuni oli hieman itsenäinen Suomi-vivahteinen (saatte tyytyä kännykällä otettuun insta-kuvaan):
Sinivalkoisissa siis liikkeellä! Neule on NewYorkerista, hihaton kauluspaita on Gina Tricotista ja kaulakoru Ur&Pennistä. Jalassa oli mustat farkut (Vila) ja converset. Hiuksissa kokeilin pitkästä aikaa tuollaista sivulettiä - tykkäsin tosi paljon, vaikka lakkaa tuohon piti kyllä upottaa luvattoman paljon, että kaikki hiukset pysyvät ruodussa.
Kynnet innostuin lakkaamaan myös Suomen väreihin (valkoista en tähän hätään vaan löytänyt, hopea sai kelvata). Mun mielestä lopputulos oli ihan kiva!

Itsenäisyyspäivää oon nyt viettänyt aika rennoissa merkeissä. Aamulla heräilin puolen yhdentoista aikoihin ja lähdin siitä suoraan aamulenkille - oli kiva ilma kävellä! Siitä sitten kiireetön aamupala, neulomista, valmistuneiden käsitöiden kuvailua ulkona, lisää neulomista, hyvää ruokaa... Illan kruunasi "Linnan" juhlat, joista katsoin kättelyn.
Mielestäni tämän vuoden juhlissa asut olivat ehkä viime vuosia laimeampia. Illan tähti oli ehdottomasti rouva Jenni Haukio - mä rakastan tuota mekkoa! Erittäin onnistunut kokonaisuus.

Kiva itsenäisyyspäivä siis takana!

Nyt pari jaksoa Dexteriä (ja ehkä pari palaa suklaata...) ja sitten unta kupoliin ;)

1 kommentti: