sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Marraskuun lempparit

Näin sopivasti (taas) myöhässä kuukauden lempparit - vuorossa marraskuu!

Marraskuun lempparibiisi oli Demi Lovaton Warrior. Kauniit sanat, kaunis kappale, ihana Demi.
Lempparivaatteeksi kohosi mun uuden uutukaiset Vilan viininpunaiset farkut. Mä metsästin täydellisiä tällaisia niiiin kauan, että nyt nää on melkein juurtunut mun päälle!
Kuukauden lempparikosmetiikka (jälleen kerran) oli ripsari. Tällä kertaa tutustuin Maybellinen uutuuteen Big Eyes-ripsariin, joka loi mun mielestä aivan täydelliset ripset! Ainoa huono puoli tässä on ollut se, että mun silmät ei vissiin tykkää tästä hirveesti (tälläkin hetkellä mun oikeen silmän alaluomi protestoi olemalla hieman turvoksissa...), joten mun pitää varmaan lopettaa tän käyttö :( Harmi vaan, kun muuten ihan mahti tuotteesta kyse!
Marraskuun lempparihiustuote oli L'orealin Casting Creme Gloss-hiusväri sävyssä 554 Spicy Chocolate. Mä värjäsin tällä hiukset just ennen koulukuvausta ja tulos oli täydellinen! Todella kiva sävy (ite asiassa tosi lähellä mun omaa sävyä), helppo levittää yms. Hintakaan ei ollut paha.
Marraskuu oli huono liikuntakuukausi kipeilyn ja leikkauksen vuoksi. Muutaman kerran onneksi selvisin lenkille, joten lenkkeily oli lemppariliikuntaa :) Oon oppinut pikkuhiljaa tykkäämään lenkkeilystä lumi/vesisateella.
Marraskuun lemppariostos oli iPhone 5s. Mä oon kuolannut Applen tuotteiden perään jo pienen ikuisuuden (meillä oli tätä ennen iPad jo taloudessa) ja nyt kun vanha puhelin meni rikki (se oli temppuillut jo vaikka kuinka kauan!), oli hyvä sauma ostaa tämä :) Oon ollut tosi tyytyväinen.
Marraskuun lempparikisu oli tällä kertaa meidän koko komppanja. Kaikki kolme piti mulle tosi hyvin seuraa, kun tuli oltua tavallista enemmän kotona - pääsin oikein kunnolla nauttimaan niiden seurasta. On ne vaan niin sulosia :3
Hampaan leikkauksen takia mun tuli syötyä taas tavallista enemmän jäätelöä (syötävän piti olla kylmää). Jäätelö oli siis kuukauden lempparijuttu. Ben&Jerry's ei koskaan petä ja todella hyvänä uutena tuttavuutena tuli tutustuttua Pappagalloon. Todella aitoja makuja ja hinta-laatu-suhde aivan mahtava!
Kuukauden lampparikirja ja leffa kuului tällä kertaa samaan sarjaan.
Mä katsoin sairaslomalla ollessani ekan kerran tuon Nälkäpelin ja se oli todella hyvä (pitäs itse asiassa katsoa se uusiksi...). Nälkäpelin mä olin lukenut jo reilu vuosi sitten Dubain lomalla. Koeviikolla keksin sitten parempaa tekemistä kuin kokeisiin luku ja päätin lukea Nälkäpeli: Vihan liekit. En oo ihan äsken lukenut noin hyvää kirjaa! Mä hotkaisin tuon kieltämättä parissa vuorokaudessa.
Marraskuun lempparisarja oli Arman ja viimeinen ristiretki. Mä oon seurannut tätä koko syksyn - ja tykkään kovasti! Muutenkin mä tykkään tosi paljon kaikista matkailusarjoista ja tällainen vähän erilaisempi uppoo minuun kuin kuuma veitsi voihin. Oon todella vakavasti harkinnut katsovani aaton aattona tulevan maratonin kyseisestä sarjasta.... :D
Kuukauden lempparituoksu oli tuore pulla. Meidän taloudessa on todella harvinaista, että kukaan leipoo (varsinkaan pullaa), joten tuoreen pulla tuoksu on harvinaista herkkua. Vieläkin nousee vesi kielelle, kun sitä ajattelee.
Marraskuun lemppari DIY:ksi kohosi mun tekemät herkkusukat x 2. Mä inspiroidun milloin mistäkin, tällä kertaa herkuista. Punavalkoisiin sukkiin inspiraationa on toiminut Marianne-karkit ja toisiin jäätelötrio: mansikka-vanilja-suklaa.

Sellaiset lempparit tällä kertaa!

Löytyikö lemppareita? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti