torstai 30. toukokuuta 2013

New name, same me

Jos rehellisiä ollaan, mulla on ollut tämän blogin ylläpidon kanssa vähän motivaatio-ongelmia tässä tämän kevään aikana ja se on kyllä näkynyt postaustahdissa. Tämäkin on todennäköisesti seurausta aivan jumalattomasta kiireestä ja stressistä, jota tämä kulunut kouluvuosi on tuonut. Mulla ei ole yksinkertaisesti ollut aikaa kirjoittaa teille, vaikka halua olisikin löytynyt. Anteeksi siitä.

Viime aikoina olen pohtinut paljon itseäni ihmisenä ja tullut tulokseen, että minun tulee antaa aikaa itselleni ja olla oma itseni, en se minkä muut odottavat ja haluavat minun olevan.

Blogeista en luovu missään nimessä, mutta haluan tehdä niistä stressittömiä - haluan sen olevan mukava harrastus, ei niin että siitä tulisi taakka. Tiedän olevani kiireellinen ihminen, mutta se on osa minua.

Olen myös huomannut, että blogin nimi ei enää kuvaa minua, niin kuin se ennen kuvasi, joten on aika muuttaa nimeä. Pohdinnan tuloksena päädyin nimeen: Just being me. Se kuvastaa sitä, että minä olen minä - itsenäinen ihminen, joka haluaa olla oma itsensä ja tehdä itsensä onnelliseksi. Täten haluan, että minut hyväksytään tällaisena kuin olen.

Näin syvällisen vuodatuksen päätteeksi on kuitenkin hyvä kysyä teiltä, onko teillä jotain toiveita tämän blogin suhteen? Postaustoiveita yms.? Laitoin teille pienen kyselyn tuonne sivupalkkiin, joten käykään vastailemassa ;)


1 kommentti: