perjantai 17. toukokuuta 2013

Life via Instagram

Koska olen ollut viime aikoina varsin vaitonainen tällä blogin puolella, ajattelin tehdä teille tällaisen "mitä kuuluu?"-postauksen, joka perustuu mun satunnaisessa järjestyksessä otettuihin Instagram-kuviin. Kuten varmasti jotkut teistä tietävätkin, olen ajoittain erittäin aktiivinen instagrammaaja. Instagramistahan minut löytää nimimerkillä heidinau.

No, mutta. Nyt niitä kuvia :)
1. About kuukausi sitten (maanantai 15.4.), olin kotona kipeenä (mahataudissa - HYI!). Profeel-rahka pelasti, Maisa piti mulle seuraa ja mä tein äikän tehtäviä. Joo, tylsää oli.
2. Seuraavana päivänä (16.4.) selvisin onneksi kouluun asti, koska mulla oli koulun jälkeen kampaaja, jossa tuli hieman taas muutosta tähän kuontaloon. Edellisenä viikonloppuna värjättiin mun hiukset kotona ja nyt oli otsiksen vuoro. Latvoistakin lähti vähän huonoja pois. :)
3. Keskiviikkona, Espanjan matkaa edeltävänä iltana, iski pakkauskriisi - taas. Kissa autto ja änkes itsensä mun laukkuun :D
4. Lentokentällä!
1. Ostin Madridin lentokentältä aivan huippuhyviä suklaamanteleita, nams!
2. Meidän Maisa sterilisoitiin 26.4. ja siitä tuli hetkellisesti Batman-kissa.
3. Kaunis taivas, kuva napattu eräällä ajotunnilla :)
4. Hyvää vappua!
1. Erään perjantain naama.
2. Tein meidän äikän ryhmätyötä ja bongasin kauniin runon :)
3. Helatorstai-naama Porvoon suunnasta! Mummin ja vaarin luona tuli käytyä ja tuossa oon lähdössä kummien luokse päiväkahville :) Kuten tarkkasilmäiset voivat huomata, mä oon vähän blondiintunut.. ;)
4. Helsinkiin menossa perjantaina 10.5.
1. Ahkera saksan opiskelija... NOT. No, kurssi käyty, joten JEE!
2. Keskiviikkoiselta äikän kirjoitustunnilta (aiheena Humiseva harju). Pää löi täydellisesti tyhjää.
3. Tiistaina mulla oli autokoulun teoriakoe ja läpi meni! JEE! Enää inssi parin viikon päästä.
4. Fiiliksiä.
1. Niin totta. Itse vaan meinaan unohtaa hymyillä :D
2. Äitienpäivänä tein äidille Baileys-juustokakkua - hyvää oli!
3. Miisu 
4. Tämän päivän naama :)

Sellaista, lyhykäisyydessään.

Nyt mä istun (jälleen) ATK-tunneilla ja ootan että kohta pääsen viikonlopun viettoon! Tää viikko on ollut oikeesti jotain niin hullua, että viikonloppu on todella tarpeen. Tämä viikko summattuna: maanantaina äikän esitelmä ja autokoulun liukas, tiistaina kirjalliset, keskiviikkona normi päivä, eilen migreenin takia kotona ja tänään sinkoilua paikasta toiseen. Tämän lisäksi tällä viikolla on ollut kolmen eri kielen esseiden palautukset... Kiire siis on ollut melkoinen... Mutta nyt alkaa helpottaa, sillä ensi viikolla on enää kaksi päivää "oikeaa" koulua ja sitten alkaa koeviikko!

Mun viikonloppuun kuuluu siis: tänään varmaan ajelen mökin kautta Kuopioon, kokeisiin lukua, Euroviisut ja jääkiekkoa. Tavoitteena olisi tietenkin napata se kirkkain mitali Euroviisuista ja tietenkin kannustaa Suomi voittoon jääkiekossa!

Adios!

P.s. Mitä mieltä tällaisista Instagram-postauksista? Ja blogin uudesta ilmeestä? :)

2 kommenttia: