maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kuopio Rock'12 - yleistä

Kuopio Rock'12 oli ja meni. Nyt on hyvä rueta ynnäämään, mitä kaikkea niihin kahteen aivan ihanaan päivään sisältyi. Ensimmäistä kertaa olin juhlimassa alusta loppuun eli siis kaksi päivää (pe 27.7.-la 28.7.).


Ajattelin tehdä Kuopio Rockista monta postausta, koska kuvia on n. 500, vaikka alun perin ei ollut tarkoitus kuvia hirveämmin ottaa. Tämä ensimmäinen on siis vähän niin kuin sitä ja tätä, ja loput on sitten bändikohtaisesti + tietysti rokkailu asut, vaikka ne aika peruksia ovatkin.
Ostettiin liput heti kun ne tuli myyntiin (maaliskuussa?). Rannekkeet käytiin vaihtamassa jo torstaina, joten perjantaina päästiin suht. suorilla sisälle. Meidän perheestä kaikki oli rokkailemassa tuon kaksi päivää - oli tosin hiukka haastavaa saada vanhemmat jonottamaan mun kanssa :D. No, vanhemmista oli erittäin paljon hyötyä, varsinkin lauantaina, kun he toimivat mun "huoltojoukkoina" eli toivat mulle lavan eteen (eturiviin) ruokaa, juotavaa ja jäätelöä :D


Kumpanakin päivänä siis jonotettiin vähän alle tunti, mikä riitti vallan mainiosti.


Seuraava kuva on ensimmäiseltä päivältä, muistaakseni Sparzanzan ajalta:
Eväitä. Meillä on melkein perinne, että joka festareilta ostetaan metrilakua. Tuossa kuvassa suurin osa on jo kyllä syöty.
Yleisesti Kuopio Rock'12 oli erittäin onnistunut, voisin ottaa vaikka heti uusiksi, vaikka jalat ja selkä teki aikamoista kuolemaa sen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti