maanantai 19. maaliskuuta 2012

Truth

Mä oon tässä viime aikoina saanut palautetta siitä, että mun postaustahti on harventunut.


Ja joo, mä oon itsekin huomannut tämän ja se on ollut sekä tietoinen ja pakollinen valinta. Kuten mä oon viime aikoina kirjoitellut, niin mun tämän hetkinen jakso on aivan älytön (tämän vuoden rankin) ja se kyllä vaatii veronsa. Tälläkin hetkellä tuntuu, että vuorokaudessa ei riitä tunnit. Onneksi tämä jakso loppuu pian! (Koeviikko alkaa ensi maanantaina). Ja mä tiedän, että tämän voisi tehdä helpomminkin, mutta mä oon itse valinnut "ahkeran koululaisen"-aseman, ja mä vedän sen kyllä kunnialla loppuun.


Ja toinen syy tähän hiljaisuuteen on se, että tuosta koulusta johtuen, mun elämässä ei ole juurikaan mitään ihmeellistä tapahtunut, joten en ole nähnyt järkeväksi postailla teille.


Ja kolmanneksi, mä haluan pitää tämän mielekkäänä harrastuksena, jota mä teen sen takia, että mä haluan. En sen takia, että mun pitää.


Näistä syystä mä oon siis vähentänyt bloggaamista, en vain kiusatakseni teitä :D


Ja hei, mua saa heitellä postaustoiveilla (vaikka edellisiäkin on toteuttamatta), niin se voisi aktivoida minua hieman lisää ;) Mutta, hyvän maun rajoissa, muistakaa se!

6 kommenttia:

 1. tee postaus sun koulupäivästä (sen kulusta yms.)

  VastaaPoista
 2. Odotan noita sinun "tulevia teemapostauksia.."
  Olisikohan niitä joskus tulossa?

  VastaaPoista
 3. mulla olisi toiveita!
  - päivä sun kanssa, valokuvina ja pienellä selityksellä
  -mitä löytyy laukustasi?
  -mikä tekee lempibändistäsi, -ruuastasi, -harrastuksestasi tms. niin hyvän?
  -mikä sinusta tulee isona?
  -elämäsi 10 vuoden kuluttua? :)

  VastaaPoista
 4. ^ joo hei noi on hyvii :) mut siis eiks vois tehä jonkun niinku 'päivä kanssani shoppailemassa' ja sit otat kuvia mille ne vaatteet näyttää sun päällä? :) ja sitte mulla ois parannus ehdotus: jos poseeraisit vähän noissa päivän asu-kuvissa niin ne kuvat näyttäis pirteemmiltä :)

  VastaaPoista
 5. tää sun blogi on tosi mahatava:> harmi ku kirjotat nii harvoin, mutta toivottavasti koeviikkos jälkee kerkeet taas paremmi:) just ois kiva taas sun koetuloksista joku postaus ja sit miten laitat hiuksias siis mitä tuotteita käytät/suosittelet. sulla on ihanat hiukset :>

  VastaaPoista
 6. Mulla on sulle tunnustus!

  http://dont-play-russian-roulette.blogspot.com/

  VastaaPoista