tiistai 28. joulukuuta 2010

Weird day

Tänään heräsin jo klo 6 (aivan liiiiian aikaisin!!), sillä vietiin isä puoli kasiin töihin ja lähdettiin siitä sitten Kuopioon. Meillä oli varattu aika optikolle puolille päivin ja sitä ennen ehdittiin käydä kaupassa, kyselemässä meidän auton "kuulumisia" yms. ja syömässä ja hoitamassa pari pikaista asiaa. Ei oltaisi varmaan niin aikaisin lähdetty Kuopioon, ellei meidän olisi pitänyt olla takaisin Leppävirralla siinä ennen viittä, kun isä pääsee töistä. No, onneksi huomenna saa nukkua pitkään.


No, meidän auto meni lunastukseen, eli nyt sitten uutta autoa etsimään. Onneksi saatiin ihan suhteellisen hyvä korvaus, pelättiin, että saadaan joku minimi ja siinä se. Mutta ei! Kerrankin jotain positiivista tuolla saralla.


Tällaisessa asussa olin tänään liikenteessä:
~farkkuliivi - H&M
~pitkähihainen - Vero Moda
~farkut - Fransa (Savanna Shop)
~villasukat - äidin ja minun tekemät
~kengät - UGG
~kello - JetSet

Optikolla meni taas aikaa sellaiset melkein kolme tuntia (optikko on meidän tuttu) ja muutaman viikon kuluttua saan uudet aurinkolasit. Silmälaseja ei vielä uusittu, mutta katsotaan sitten kesällä, jos sopivat kehykset tulee vastaan....

Vaatekaupoista kierrettiin vain GinaTricot ja H&M, sillä väkeä oli tungokseen asti ja muutenkin aika alkoi olla kortilla. No, tällaiset löydot tein:
Ylisuuri villatakki (kuvan takki kokoa S ja silti noin iso minulle) GinaTricotista 12,45€ (norm. 24,90€)
Neuleliivi H&M:stä 20€ (norm. 39,90€)

Seuraava villatakki jäi kaivelemaan mieltä H&M:ssä, tosin musta-valkoisena. Tuota puna-valkoista olisi ollut minun kokoisena, mutta musta-valkoista ei löytynyt kuin xs:nä ja l:nä. Miksi aina se s/m puuttuu...? Ei olisi ollut hinnalla pilattu (olisi maksanut 12,45€)...
Lähti kaupungista toki muutakin mukaan:
 Uudet puikot
Täytelyijykynän kumeja
 Suomi-Ruotsi-Suomi - sanakirja
Uusin Soundi

Ja tulihan tänään postissa vielä joululahja!
Vampyyripäiväkirjojen ensimmäinen tuotantokausi <3

Mutta nyt taidan painua pehkuihin, joten hyvät yöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti